..

Alltså jag orkar inte det här, jag måste göra något åt det. Men kan jag det?
Det är mig det är fel på. Jag vet


emukiller

HAHA
Nu är jag medlem på gamereactor.se
Hur skall detta sluta? Kommer jag bli en tjock, tv-spelsberoende subba som aldrig kommer jobba? Håhåja. Jag ska ägna mitt liv åt call of duty. Alltid, ständigt.

Jag ska bli elit. Killer. Världherre(kvinna).

Gud.


Can't be saved

Nu är jag hemma. Bussen hem var galet seg, men hade iallafall trevligt sällskap. Inte sett den personen på ett bra tag, så det var ganska kul att ses igen. Hälsade även på Victor. Bra. Nu väntar jag på att klockan ska bli sju så jag och mami kan ta oss ner till emelie. Äta lite och kolla på tv. Ska även en tur till Norrköping med den bruden imorgon. Hello nya jeans.
Jag är lagg i huvudet också. Redovisning imorgon, och jag vägrar göra den själv.


Nu CV


This is england

Sitter i skolan nu dårå. Hade en trevlig sovmorgon fram till 12. Inget klagande där inte.. Vädret är mysigt också, chillz. Körde en vända cod innan jag gick förut. 12 kills streak och bäst på servern, sånt höjer humöret. Bra!
Kollade på This is England men björkis igår. Det var helt mysko, men jag älskar dialekten. Längtar ihjäl mig tills jag åker, bara tre veckor kvar nu.

Ikväll ska jag och mamma mysa med thé och mackor. Bra det, har inte träffat henne ordentligt på ett tag. Ska även beställa klipptid och söka fler jobb. Pepp på det idag =)

Hoppas emelie orkar ta sig till örebro med mig imorgon. För jag behöver nya jeans really bad, stuprör.. 

Nu ska jag skriva fakturor. PUSS

I löw skolan

Speciellt när man får sitta och vänta en timme på första lektionen, som bara är 40minuter lång, för att sedan ha hål i två timmar. Kärlek på dötid. Eller inte. Jobbigt svenskatest väntar på eftermiddagen, ganska bra gjort av mig att inte orkat plugga..

Nu tillbaka till ingenting  

bevis

emubox cod säger:

när får jag låna din lägenhet?

Emil säger:

höhö

Emil säger:

inga fester o inga sexuella övningar....

emubox cod säger:

men alla vet att ungdomar enbart vill låna lägenheter till 1.fester 2.sexuella övningar och 3.sabotage

Emil säger:

just d


-----

emubox cod säger:

men vadå? nu får du va lite schysst. jag har gett dig typ 4 år av mitt liv!


----
Emil säger:

du får låna lägenheten när du vill om du fixar kortet först

emubox cod säger:

NEJ?

Emil säger:

jo

emubox cod säger:

deal

Bara ett bevis på att jag faktist har en lägenhet senare i livet att festa sönder. OM jag fixar ett körkort.
HAHA. Det gjorde min dag


ett rosa psp

.. Har nu björkis skaffat, prylbög som han är. Och kul var det. Kulkulkul. Skulle behöva ett sånt när jag trippar över till england, mjao.

Skolan idag har varit seg och tråkig. Pratade om idrotten, och jag måste ligga steget före alla andra i klassen med teorin. JOBBIGT, jag som aldrig orkar plugga? Måste fixa svenskan idag också. Ett av företagen jag sökt jobb hos har svarat. Och det var ju.. dåligt.. eller bra? Jag fattade inte vad dom menade, men anyway.. Jag står med i deras register nu. bra!

Jag vill ha mat!image14


Nytt inlägg, ehe

Bättre dag än igår. Mycket bättre. Är trött dock, men det kan bero på att en viss man låg och tjatade hela natten. Imorgon ska jag släpa mig in till skolan för en 40minuters lektion utan lärare, ovärt så det bara skriker om det. Självklart måste jag ner till duveholm, för en teorilektion på .. en kvart? Så jag missar 13.47 bussen. Men skitsamma, jag är glad nu anyway. Skolan gick bra, fått undan på några uppgifter som legat för länge.


Kollade på filmerna sen HIM. Bra skit, även fast min kamera inte är den bästa. Ser tydligt och ljudet är dugligt. brabrabra! Sen kom elgigantenreklamen förut. Sänkt pris på ps3!!(!) Ska visa min fader, men eftersom england snart skall besökas tror jag han avstår den här månaden också. Får hoppas på nästa månad dårå.

Nu ska jag börja göra ett par uppgifter till konferensen. Har två eller tre redovisningar att göra också, men emelie erbjöd mig att göra hennes header. Vilket väljer man, plugga eller redigera? Blir nog det senare alternativet ja.

/killer


..History

Det blir bara sämre idag. Jag vill bara kräkas på all skit.
Nu åker jag till emelie. Jag kommer må mycket bättre imorgon. Ja, verkligen. SKOLA och allt. underbart.. Någon kan få skjuta mig gratis! Jag skulle beöva spela cod för att få ut allt. Få in ett par headshots och känna mig bäst i världen..

I'm stuck in coma, stuck in a neverending sleep

För den här dagen är skit och jag har ångest för allt som går att ha ångest för. Festen igår var sämst och jag var negativ as hell. Orkar inte bry mig idag, orkar inte prata med någon heller för den delen.

Vill bara åka bort.. fyra veckor kvar.. Hur ska jag orka det?

This could be a movie
and this could be our final act
We don't need these happy endings

partygirl_90

Ikväll ska jag träffa alla trevliga människor och ha roligast i världen!
En mycket dålig update idag, och igår.. och alla dagar.. Fixar det imorgon när jag har tid över =)
OCH, mobilen är på hela kvällen ifall jag måste talas med. ehe,
Hei!


ett problem

Nu vet jag vad jag glömde berätta om HIMkonserten! Jag fick en vattenflaska av en schysst scenarbetare, en underbar människa. Jag var så uttorkad att jag nästan sögs inåt i kroppen, var så torr i munnen att tungan liksom fastnade i gommen. Så kommer det en UNDERBAR scenarbetare med röd tröja, som jag ber hämta vatten åt mig. OCH han gör det! VILKEN KILLE! Okej att vattenflaskan bara låg 2 meter från honom. MEN TACK!

Nu ska jag bara lösa problemet med vattenflaskan. Den är inte tom, det finns ganska mycket vatten kvar. Ska jag hälla ut innehållet för att slippa risken för mögel, alltså hälla ut vattnet (HIMvattnet!) och låta alla mina fina minnen med scenarbetaren flyta med? Eller ska jag spara vattnet, skaffa mögelodling och aldrig kunna använda flaskan? knepigt..

Min buss går om en timme. Ska hinna duscha, packa, ringa, sminkas och lösa problemet. Haft hela dagen på mig, och nu blir det lite stressigt..

silent hill

Åker in till stan ikväll, för imorgon ska jag finally åka iväg och handla kläder. Tack till adams mamma som förstår mitt behov. Ehe. Har inte blivit så mycket gjort idag. Sitter fortfarande i fula träningsbyxor och flameströja, oduschad och äcklig. Men antar att jag måste fixa mig lite om jag ska åka buss med människor som helst inte vill se mitt flottiga hår. 

senare ska jag spela silent! chillz  /killer
image13

update

När blogg.se lägger av så vill jag skjuta någon. Kunde varken uppdatera eller läsa vissa bloggar igår. Bleh.

Igår var jag och sofie och inhandlade jessicas 18års present. Tog en fika och gick på bio. Mysigt as hell. Så ringde hon och väckte mig imorse också, vilken kärlek! Och jag har verkligen inget att skriva idag. Men det kommer säkert något senare.

Nu ska jag spela och senare .. spela?


duktig phlicka

Gick upp 08.45 idag. VAD ÄR DET FÖR FEL? Nu när jag kan sova länge så går jag upp tidigt och gör.. ingenting? Men har hunnit med bra saker. Ringt ungdomsmottagningen, ätit frukost OCH spelat Ratchet & Clank. Bra jobb Matilda! Nu när jag ändå har massor av tid på mig tills bussen går, ska jag skriva mitt CV och lämna det sen. Fuck ya, Jag är grym idag!

söndag

Ja, precis hemkommen från sofieälskling. Vi kollade på Miami Ink, åt tacos och myste som vanligt. Planerat in både en fika och biobesök med henne på Tisdag. Mysigt! Nu är det tänkt att jag ska återuppta mitt arbete med att skriva cv, men jag varken orkar eller vill. Lutar mer åt att ägna ett par timmar åt att läsa alla 1200 bloggar jag börjat följa. Eller så borde jag formatera om diskarna på datorn och radera allt överflöd av skit, så alla HIM bilderna kan läggas in.. Jahaja. Plötsligt blev jag handlingsförlamad.

Kyszz

gamereactor

Helg. Snabb sådan.. men vad gör det när man har lov?
Har precis läst Gamereactor (igen) och hittat spel jag vill ha. Synd att det bara släpps nya spel till PS3, GE MIG DET! mhmh, men jobbar jag i sommar går pengarna till ett sådant. haha.

Adam kom helt oanmäld i fredags. Charmig_kille_89. Vi spelade och tog igen allt vi missat i veckan. Han åkte hem förut, men jag ska in till honom igen imorgon. Hoppas det kommer kännas lite mer som vanligt då, för jag tycker ju om honom..

Snart kommer sis hit och äter med mig, sen ska jag ner och träffa sofie!


LÖW /killer


...

Nu har jag ätit min sallad. Fick iallafall fetaost till, nammi på det!
Förut när jag var med pappa på ICA och handlade satt det två blonda, överdrivet sminkade (tänk er vitt hår, oranga ansikten och LILA läppar) vid barstolarna. De satt där under hela tiden vi var där och bara såg "coola" ut. Utanför ICA satt det två till titta-på-mig tjejer (svart äckligt hår med 4cm utväxt och kajal långt ner på kinderna) och drack cider. Hur kul är det att sitta utanför en mataffär en fredagskväll när man är 13? Varför är dom inte hemma? Och framförallt, vad gör dom på ICA? Okej, jag är väldigt uttråkad nu, det märks. Kanske bryr mig för att jag är övertrött. Lämnar det nu.

Jag fick så dåligt samvete för att jag inte åkte in till stan, att jag var tvungen att köpa något till adam. Han kommer säkert tycka att jag är knäpp, för det är helt ovärt. Men bara för att typ =) vi ska ses imorgon <3

Helt ovärt inlägg. Men vad gör man inte för att fördriva tiden?


gemigmerHIM

Jag dör av hunger
Jag dör av utmattning
Jag dör av saknad

Men jag vill likförbannat tillbaka ändå, för det var u-u-underbart!
Nu börjar jag känna mig ganska lame i kroppen, ryggen och huvudet känns helt off.. usch på det, så får jag bara sallad som mat. Kommer säkert dö av utmattning på bussen sen, om jag åker in till adam. hmhm, inte bra?

Ska träffa mitt gull på söndag, I like it!

Nalen - Stora salen - HIM

Jag är väldigt ordlös. Vet inte hur jag ska börja..
Men jag, sandra, mamma & pappa åkte till Stockholm igår vid 16.30. Åkte till pappas kusin en stund och fixade lite (vätskekontroll och sminkning. haha) sen drog vi oss mot Nalen. Kom precis när insläppet börjat och såg kön som var FÖR lång. Så vi dummade oss lite och ställde oss längst fram. Men ingen sa ju något, så det var lugnt eller? Anyway så kom vi in typ bland dom första, lämnade jackorna och intog plats ganska nära scenen (alla diehard fans stog redan där). Stog från åtta och vid nio började förbandet, dom var riktigt bra. Men jag var trött redan då och ville få fram HIM. Väntade och väntade typ. Vid tio började folk bli väldigt otåliga och det var sjukt varmt. Sen kom mina älsklingar och det var världens stämning! UNDERBART! De framförde låtarna perfekt, dock var Valo skyhög på marijuana. haha, det berättade han.

Men det bästa var snacket mellan It's all tears och funeral of hearts. Valo står och är helnöjd, pratar och röker. Publiken står ganska still och lyssnar. Men jag och sandra börjar vinka och hoppa. OCH han tittar på oss, skrattar så där obehagligt gulligt och säger: Oh, Hi there!

Jag dog stenhårt, seriöst. Ögonkontakt med Valo! De är nu de vackraste orden i världen och det bästa jag hört någonsin (förutom när adam sa att han var kär i mig första gången, gull). Älskar det! Okej, jag vet. Fjortismatilda, can't help it!

Men nu har jag självklart en såndär hopplöshet i mig. Att allt känns tråkigt och meningslöst. För det blir ju inte bättre än såhär? Nej.. Dock kan jag njuta av mina 15filmer och 200 bilder jag tog igår. Men konsert är det bästa som finns! Ska tillägga att jag INTE grät. Blev bara lite tårögd efter vårat Halleluja moment och när dom spelade introt till Funeral. Men dom var helt suveräna live. Skulle inte missat det här för allt i världen. LÖW

Imorse var det jobbigt att gå upp, sov bara tre timmar. Men det kan jag ta igen på lovet. Nu vill jag bara ta det chillz med björkis ikväll. Måste bara säga det här: DU korta jävla emo, ca 157 cm lång, som stog bakom oss igår, hade ful dialekt och kajal ner till kinderna. Negerkillen, thats right. Jag hatar dig, hoppas du och dina äckliga vänner dör. Ni var dom jobbigaste människorna jag någonsin träffat på. Sluta förstöra bra saker!!(!)

Nu har jag säkert glömt massa saker som skulle berättas?
Well.. märker nog det senare.
OCH JOSSAN, ha så kul på krogen ikväll! =)

puss


seven hours left

För snart byter vi katrineholm mot stockholm, och skolan mot konsert. Kan inte säga annat än att jag älskar det. Okej att jag fortfarande är rätt så opepp. Men det kommer nog påvägen i bilen =)

Har bara en lektion kvar för idag, och det är organisationen. Måste slita som ett djur för att färdigställa skiten tills imorgon. Hur det kommer gå vet jag inte, men jag (vi) ska ha VG.. annars känns det ovärt.
Hade ganska kul på ÖFAn idag dock, bästa gruppen + att vi fick godis.

Mötet med idrottsläraren och skolsköterskan gick okej. Tur att pappa var med. Men jag tycker inte om när folk ska vara så förstående och titta på en sådär jobbigt. Blir nästan gråtig av bara det. Kan skriva mer imorgon om vad vi pratade om. Känner inte för att ta det nu..  

McDonalds efter skolan, fatkid for sure
Uppdaterar imorgon om hur HIMälsklingarna var. hähä

ovärda människor

..finns det i överflöd.
 I SHOUT THE ORDERS, SHOOT TO KILL
Och det är inte bara en som ska dö, utan en hel hög. Tänker börja avrättningen imorgon klockan ett på mitt möte om idrotten. Jag kommer att bli ledsen vilket beslut som en tags. Skit också.. Vill ju ha det så bra som möjligt imorgon, inte vara ledsen på konserten. Gör mig glad?

Åkte in till stan igår då. Bjökis var hungrig så det blev McDonalds. En glass fick jag, ehe. Sen kollade vi på 500Kilos kliniken och likheterna mellan patienterna där och adam var slående! TJOCKIS =) Sen spelade jag lite, och det gick sämst. Jag är sämst. Måste köpa det så jag kan bli mer skillad!
Mysigt med sovmorgon dock (orkade aldrig handeln), gick direkt till maten och the crew. Sen svenska och ÖFA. Chillz på det. Samma sak imorgon, börjar tolv och slutar halv fyra.

Ska plugga nurå..


bleh

Jag dör av allt äckligt på youtube.com
Speciellt alla idrottsolyckor. SPORT ÄR FARLIGT

I shout the orders, shoot to kill!

Snart in till big city till björkis. Ska tvinga mannen att kolla på film med mig, även fast han måste plugga. höö. Hittat en ny skinnjacka jag vill (ska) ha. Skitsnygg och bra pris. Pure love =)

Sovmorgon från matten imorn.. tror även jag hoppar över handeln, för jag orkar inte ha hål i två timmar efter den. Förlåt nu jossan att jag lämnar dig själv den tiden. Men jag kommer till svenskan i tid hoppas jag. Så du slipper vara själv med de tre sega vännerna. 

Mitt postbrev idag var fruktansvärt ospännande. Eftersom det var skrivit för hand på kuvertet trodde jag att det var kärleksbrev från sthlmsbruden eller någon annan söt. Men nej.. Det var från ungdomsmottagningen, vilken besvikelse. Så nu måste jag ringa dom imorgon och byta tider och krångla. 

Nu ska jag leta grejer och sörja den mat jag aldrig fick idag (eftersom mami inte var hemma). Pappa är bra på mycket, fast inte laga mat. Vi hörs imorn.

/killer

fjortis_90

Jag vet det. Jag bara vet att jag kommer stå som en liten fjortis på konserten på torsdag. Och det kommer blir pinsamt. Men jag kände det redan på kent, man blir så lycklig! Jag kommer gråta på HIM. Och det är ju skämmigt as hell. Har alltid tänkt att folk är töntiga när dom gråter på konserter, men när jag lyssnade på HIM förut så slog det mig att jag också antagligen kommer stå där rödgråten och töntig. Om de spelar dom gamla låtarna riktigt väl så kommer jag gråta gärnet. Speciellt på Join me. EEEHE

Setlist:
Passions Killing Floor
Wicked Game
BABL
Wings of a Butterfly
Kiss of Dawn
Vampire Heart
Poison Girl
Dead Lover's Lane
Join Me
Your Sweet 666
Sleepwalking Past Hope
Right Here in My Arms
Soul on Fire
Killing Loneliness
Bleed Well
It's All Tears
Funeral of Hearts

Encore:
Sacrament
Razorblade Romance

Hoppas det inte blir någon fulgråt.
Jag vill vara snygg

There are things you should know
The distance between us seems to grow
But you're holding on strong
And oh, how hard it is to let go

hangar 18

Alltid trevligt med sovmorgon.
Tog 11 bussen, dock kom jag försent en kvart till svenskan.. och den lektionen är bara 40minuter. Bad girl. Det var iallafall min första och sista lektion idag.. så jag kunde ta 12.45 bussen hem, chillz!

Idag har jag fått post (får folk i min ålder post?).
 Men jag ska öppna det senare, hålla spänningen vid liv så att säga.
Har massa saker som måste göras, eller som skulle behövas.

1. Klippa mig. Verkligen KLIPPA mig. Det är slitet och asfult
2. Gärna en blondering på det
3. Köpa byxor, kan någon följa med till örebro eller norrköping eller nått?
4. MÅSTE köpa nya basplagg
5. sola "höhö"

Jobbigt att jag inte vill lägga ut några pengar, för då kommer jag inte ha råd med london om 6 veckor.
Jag är lika kluven som mina hårtoppar

chillz

Puss på att vädret har varit så grymt skönt idag, allt går så mycket lättare då. Vill även pussa på bussen imorse som var halvfull så jag fick sitta bredvid sandra. bra, bara bra saker idag!

Försökte pilla med emelies nya skrivare förut.. Man kan tro att den hade eget liv, men jag fick en utskrift !! (!) SKITBRA, goodie! Fikade och kollade på youtube med henne. Det var längesen sist, så det var mysigt. Bästa syster <3


Någon som orkar söka jobb åt mig?
Är lite för seg för att det ska hända något. Kommer stå helt utan pengar i sommar. Kul när vi åker till Göteborg .. Då ska jag leva på vatten och nudlar. Mhh, lutar åt det.

Nu längtar jag efter england : >


I'm yours


Hemma

.. eller nästan iallafall.
Tog tåget tll stationen och gick hem till emelie.. så nu sitter jag här och väntar på henne. Ska skicka ut jobbansökningar idag är det tänkt. Behöver verkligen pengar tills i sommar. Ska hinna med england också, det kommer bli dyrt tror jag. Haha. Pappa får betala.

Kan inte vara hemma på onsdag.. Synd. Tänker dock ta sovmornar tisdag, onsdag och torsdag. Fast mest skulle jag behöva ta en på fredag, lär ju vara syndigt trött då eftersom konserten börjar 21.00 och så är den säkert försenad. Kommer nog hem någon gång efter 01.00. Men eftersom jag har jobbigaste arbetet som ska vara klart på fredag måste både jag och sandra ta oss in.. Får se vem som är tröttast.

Fick reda på när mitt möte med idrottsläraren och skolsköterskan ska vara.
Blir nu på torsdag och det känns lite b. Men tur att pappa är med och styr upp det hela. Slipper iallafall gå på idrotten imorgon, behöver bara ta en promenad och sen sluta. 

 Nu ska jag njuta av mysvädret och fika med min sis. =)


HP2 Monday

Och folk är sega som alltid.
Har skrivit rent en intervju som gjordes för x antal veckor sedan tillsammans med Enis och Robin.
Inte lätt att arbeta med dom där två kan jag säga, segast i sverige.
Katrineholms kurriren var här och förevigade oss på bild också, eftersom klassen vann pris för bästa bemötande i Mjölby i tisdags. DUKTIGT.

Ska ta tåget till Vingåker sen, blir chill eftersom Jossan åker med.
Bra det, var lite rädd för att tåget inte skulle stanna, utan fortsätta till Hallsberg. Nåväl, Har man en jossan så kan hon ju alltid rycka i nödbromsen haha =)

Nu tillbaka till att göra ingenting och mobba nen

g'night

Och nu fixar sig min måndag också.

Tar tåget hem efter skolan och fixar mitt CV och myser med emelie.

Blir en bra måndag..


Hittar inga spandexar. Skit också.


replica

Precis hemkommen från sandra.
Skulle egentligen pluggat organisation, men istället spelade vi spel och kollade på HIM. Och vi längtar galet mycket till torsdag. Då ska vi finally få se dem live. Hittade deras set list förut också, den ser lovande ut. Inte så mycket nya låtar faktiskt, mest gamla och det blir great!

Imorgon är det måndag igen. Känns segt... Skulle varit skönt med fredag imorn och lite fest på kvällen.
Dock blir inte veckan så jobbig, har tänk ta lite sovmornar och "ledigt". Känns som att jag får göra det den här veckan, kan ju inte missa så mycket viktigt.

Nu ska jag leta vidare efter byxor, eftersom mina älsklingar sprack förut.
Jag ska ha spandex, ehe. 80-tal for the win!

LSD, någon?

Godmorgon eller något. Jag är så seg att jag snart går av.
Festen igår var .. speciell?
Förfest hos Jessica med de vanliga gullegossarna, sen vidare till Hanna där allting bara blev sjukt.
Det var 79% dryga/fulla/psykiga människor som var helt vilda och skulle slåss. Hm, mina bicepsar hjälpte inte så vidare mycket den här gången.. damn it. Kanske kan vara med och slåss nästa gång? Jo, ja..

Idag är jag bara allmänt seg och trött. Och sur.
Ska hjälpa mamma med vissa saker, sen tänker jag prata med sofie resterande tid av den här jävla helgen.

jaaaaaaaaaaaag saknar andreas

/M


14.05

Slutade ÖFAn 30 minuter tidigare och det är sämst. Måste ändå sitta och vänta på Organisationen som börjar 14.40. BLEH. Tänker gå tidigare från den lektionen, för det är jag värd. Har ju varit i skolan i 2veckor utan att vara hemma. That is great. Gick dock inte på mentorstiden förut, inhandlade Hannas present till på Fredag istället.
Så.. Jag var lite sur igår. Kanske märktes?
Iallafall åkte jag aldrig in till Adam igår, ska träffa honom idag istället och det är välbehövligt.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, förhöra jossan på spanskan (gör mig stolt!) och längta efter klockan 15.40 då den här skiten är slut för idag.

kyszz
/M

sure kid

Förstår inte hur ledsen man kan bli av att komma hem?
Antagligen jag som är dåligt överkänslig, men ta lite hänsyn och sluta tjata?
Jag orkar inte med sånt här skit idag, no way. Jag tänker dra mig tillbaka till stan för lite mys.
Lär ju stanna där tills Fredag.
Seg dag imorgon, med handel/matte och två timmars hål igen. Sen jobbigaste ÖFAn och organisation & ledarskap på slutet. Och sandra är sjuk, jag lär ju ta livet av mig!

Nu när jag ändå är i gång och klagar kan jag ta upp det här med:
jag är smal, jag vet att jag är smal, och sluta påpeka det tack.
Hur ofta är det man säger "vad tjock du är" till en tjock person?
Jag tar minst lika illa upp när någon säger att jag är "för" smal och säger det med nedlåtande ton.
Tror ni att jag valt det själv? Jag tycker det är skitjobbigt att aldrig hitta jeans för att arslet/låren är så
jävla smala. Men jag kan inte gå upp i vikt, det går inte. Får ju inte träna heller, så det går inte.
Om jag skulle skjutit varenda människa som sagt att jag är för smal, skulle jag ha en hel
jävla massgrav på tomten.

SÅ NEJ, jag är inte på humör idag.

the bullet never lies

Bussen in till skolan imorse var skön, fick sitta själv för första gången på länge
så jag passade på att bre ut mig så mycket som det gick.
Kom till skolan och fick en dum kommentar av en dum lärare. Där sjönk mitt humör till -10.
Så nu har jag hål i två timmar, sen svenskaredovisning och ÖFA.
Efter det ska jag ta mig hem och se hur pappa mår, eftersom han skulle till eskilstunasjukhus och kolla upp käken.
Hoppas han stannade vid elgiganten och köpte "det" åt mig, tror inte det dock
- men man kan ju alltid hoppas!

/M

symphony of destruction

Ikväll redigerar vi och glömmer bort idrotten ett tag.

Fyra timmar buss på en dag är lite mer än vad jag klarar av, men jag hade ganska kul i Mjölby.
Tur att man har ett gäng mysiga klasskompisar.
Ja, idag är jag seg och har inget vettigt att skriva, lär återkomma imorn

Nu ska jag fortsätta tjata på pappa om nytt tvspel, nerd

/M.


one final war

.. för bloggen som blivit snyggare, men jag ska
kriga till mig lite mer snygghet!

På tal om krig så känner jag mig som en
äkta warrior idag med glassplitter under foten.

Riktiga krigare har dock kanske bomb-/granatsplitter i kroppen,
men jag kör på glassplitter.
Men jag tvivlar på att en äkta soldat luktar vin?
Det gör jag i alla fall. Eftersom min mamma råkade ha ut ett glas vin på golvet igår, det resulterade i mini skärvor av glas som jag klev i.

Jag vill träffa adam idag. Really badass mycket.


Mjölby på tisdag kan DÖ


/M

free fall

Bloggen är fortfarande ofixad och ful, men Pontus SKA ta tag i det.

Jag är ensam och uttråkad, att redigera bilder blir ganska segt efter ett tag.

Försökte ringa hit mitt gull förut, men han var tydligen för trött och jag orkar inte pallra mig in till staden heller. Missnöje. Tur att mamma är söt. Hon gav mig vin.

Ska misströsta hela kvällen med vin. Vin och brieost.

Tänker misströsta över mitt möte med idrottsläraren nästa vecka också, det ger mig magont och jag känner bara för att vara hemma och inte gå till skolan alls. Känner mig ganska stressad av den här situationen, men hoppas att den löser sig till det bästa.


Hade det trevligt igår hos Jossan. Speciellt när vi fick John att äta Body Butter.

Och nu längtar jag mer än någonsin tills jag fyller 18, kommer bli en trevlig krogvecka med tanke på hur många som ska dra med mig ut :)


Nu ska jag jämföra priser, sen ringa sandra och fråga om hon vill komma över en stund.


/M.


16:55

Framsteg med bloggen: 0
Fixad inför kvällen: 0

Hey, ett första inlägg är inte fel.
Nu ska jag verkligen anstänga mig med den här bloggen.

Om ett par timmar kommer mina puckopojkar och sen ska vi vidare
till jossan för lite mysparty.
Ungefär så mycket hade jag på hjärtat.
Återkommer den dagen bloggen är snygg och fixad av Enis.

puss right at you /M.

RSS 2.0