lost in another breakdown

Det är nu jag ska gråta. Det är nu jag ska släppa allting och lägga mig ner och dö. Och det är nu jag vill ha en lugn helg. Och vad händer? Imorgon har jag praktik hela dagen och (!!!!) tackade JA (!????) till att worka sista passet på ICA (cpcpcpcp) - vilket gör att jag missar sandras födelsedag. Fredag krockar två grejer galet mycket (inte bra). Lördag krockar två grejer (fan inte bra). Och på söndag ska jag tydligen ha praktik. Obetalt. Obetalt. O b e t a l t 

Och vi vet hur jag blir när det är FÖR mycket grejer på gång
Handlingsförlamad.

Jag vill tacka eniro.se för allt stöd.
Nu breakdownar jag en aning och gråter till unga mödrar

JIGSAW <3

Mmhm. SAW5 blev det. Jigsaw är idol. Finns många jag skulle vilja leka sånna leka med. Anyway så är jag trött like a jew, men måste kriga lite med grabbarna innan sömn (eftersom jag inte kan sova med dåligt samvete..lol)

dö.för.fan

söndag

Jaha.. En jacka, ett linne och en mössa rikare. Gått i back med 3000 spänn.. kan ju säga att mitt förr så trevliga kontoutdrag inte är så jävla trevligt längre. Som tröst ska jag bränna lite mer på bio ikväll med herrarna och sofie. Blev örebro + marieberg för dagen.. Dog av lycka när jag såg att de riggat upp ett spelområde. Typ sju olika spel som man fick köra. Dock fick jag aldrig för mamma, hon vet hur jag blir när det går bra. Men var så sugen på att testa mirrors edge och nfs. HE HE HE, en annan gång dåva.

En annan sak jag tänkte på där inne var när jag och sandra var små kids. När fula (okej, jättehemskt) människor gick förbi oss höll vi andan för att inte bli smittade med fulhet (okej, jätteroligt). Hade jag gjort så idag hade jag dött av syrebrist. 

Kan ju bara berätta att jag körde dit också. Helt utan problem
Jävla underbarn jag är
+ ledig imorgon. Så later
<3 


the wicker man

Jag är verkligen sämst på att uppdatera. Men jag har aldrig någonting intressant att dela av. Allt jag tjatar om är spel, och ja - det är mitt liv förtillfället. Nolifer yada. Sjuk är jag också, fast inte på riktigt. Mer känns-som-jag-har-tusen-graders-feber och har typ feber åt andra hållet (alltså ingen feber at all). Hängde på SACOmässan igår iallafall, enbart för att det är mysigt att åka buss som faktiskt är bekväm och visar film. Charmigt att bussen in till katrineholm var 20 minuter sen också, jag som stressade ner för att hinna. Frös ihjäl i skorna from hell, converse. Mamma skyller min febersjuka på skorna och för tunn jacka. Blir tvångsshopping på söndag, faen vad tråkigt. Så där stog jag, på största (tråkigaste) mässan bland alla hyperfixade människor med för tunna kläder, febersvallningar och fult hår. Tacka GUD för att jossan slavade för mig, den underbara människan. HE HE HE

Idag är jag hemma. Missar tjejmiddagen ikväll och det känns sämst, men jag orkar verkligen inte. Istället har jag städat lite på mitt golv, så nu kan man faktiskt se hela ytan och ja, jag har verkligen ett vackert golv. Till städningen så lämpar sig inget bättre än maidens rock in rio. Låtsas lite som att det är mig och mitt städande dom jublar till. Men nae.

Introt och sen låten + videon
Rysningar, heartache och PUSS


ilyily

call of duty: world at war
Bara musiken i lobbyn gör att jag skulle kunna slänga ut 600 spänn. Så mycket svårare än modern warfare, men banorna är ju kärleken och musiken är kärleken och .. sen att alla vapen är shit och att hundarna retar livet ur mig spelar ingen roll. Allt annat väger upp.

Har spelat hela dagen. Känns i huvudet nu. Pausade med lite bilkörning though, jag är pro. Två cm från att köra in i ett staket, underbart. Tränat omkörning utan objekt = köra i fel körfält i 200km/h. Jag gillar det HE HE HE. Pappa var söt i lördags och fattade att jag var TVUNGEN att åka in och fixa spelet. Han bjöd på lunch at rhodos och så fick jag en chokladkalender utan att tjata. Sen träffade jag sofie och pratade om obehagliga saker, sånt är vi duktiga på.

Bland första gångerna jag körde. Hardcore också  HE HE HE
Är född pro


tröst sökes

Igår var det modern warfare och idag kör alla i hela världen world at war. Förutom jag. Det svider i själen. Blev inte bättre av att logga in och få se allas "cod5 is awesome" + lite elaka meddelanden som "har inte du waw än?" + en bifogad bild på något cp som sitter och håller så fint  i fodralet.

Imorgon ska jag in till katrineholm
måste jag säga vad jag ska köpa där?

Begär!  

MER VIKTIGT

Att jag också hunnit med att få ner mirrors edge, något warhawkshit, prestigat om på cod och börjat spela om silent hill med björken. Börjar få ångest över world at war och vill ha killzone II just precis NU

Jag är alltså precis som vanligt

update, viktigt liv

Sämsta uppdateringen sen.. någonsin. HE HE HE. Har inte haft tillgång till nät här, eftersom det laggar ner när ps3an är på (som den är 24/7).. Men sen i fredags har jag hunnit med följande

Klassfest - Som får mig att uppskatta att jag aldrig festat med dom förut. Fast jag älskar mina tjejor + mindre antal killar. Blir nog bättre nästa gång. Och nästa gång. Och gången efter det. I lördags kom min syster hem från Egypten i skepnad av ett negerbarn. Vilken lycka, vilken kärlek, och vilket hat jag har mot hennes svarta mage. Och jag kan nu ta körkort nästan. Kan start i backe OCH gjort det offentligt. Min pappa blev stolt. Jag förstår honom. Det var min present på farsdag, att lära mig start i backe. Sen kom min bror och förgyllde kvällen, han var riktigt normal.

Igår följade jag med emelie och lämpade av farmor på planet till paris. Hon körde lagligt hela vägen förutom dom TVÅ sista kilometerna. Det blev 2000 spänn i böter. Och jag skrattar så själen snart dör ut. Och idag har jag blivit hög på alla jävla aromer på praktiken.

Nu blev jag matt


:*

Äntligen fredag. Och det betyder rejält krigande med klassen ikväll. Kommer bli helt sjuk kul. Och min praktik är kärleken. Och jag har hittat framtidsyrke, sharp. Mja, får slänga in en update senare.. måste kanske arbeta lite nu

syskonkärlek är sann

Den s.k.  "mannen" i mitt liv ringde precis. Aåh, min charmiga bror. Har inte pratat med honom sen när..? Anyway så ville han veta vad jag vill ha i julklapp? Ehm. Får en dag att fundera. Hör jag inte av mig imorgon får jag ingenting

Han älskar mig

:@

Åkt buss hela dagen känns det som. Ålsäter tog mitt liv. Varför ska största lastbilarna köra av EFTER en annan möjlig skolväg? Hade varit schysstare om det var innan, skulle ju slippa skolhelvetet då (som ändå var SÅ ovärt, 2 prov och missade tidiga bussen hem). Körteorin var också ovärd, precis som allt annat idag. Måste kolla upp vart allt mitt aggro kommer ifrån, inte bra det här.

Ge mig england nu
(eller fredag)
Fast mest england


(allt jävlas)

Mmh. Var tänkt att få undan på lite plugg idag. Två prov imorgon. Har aldrig kunnat plugga till ett matteprov, så jag skiter totalt i det. Men religionen? Haha. Klassen gjorde det för fyra veckor sen. Har skjutit på det SÅ länge och kan fortfarande inte skiten. Damn it. Sen kollade jag planeringen och ser att vi har instuderingsfrågor tills tordag. Låter inte så jobbigt kanske. Men eftersom Naturkunskap ligger i mitt hatfack för ämnen, och lektionen är TVÅ timmar lång och att jag väldigt lätt blir uttråkad efter 10 minuter - så har jag, smartaste tjejen i världen, skrivit alla anteckningar med vänsterhand. Måste jag tillägga att jag är högerhänt?

Helvete.

Jag cpar loss nudå. Och ritar en kolatom i paint. Undra om läraren kommer uppskatta det? Mmh, antagligen inte. Men jag försöker ju iallafall. Och så saknar jag emelie faktiskt. Hur ska det bli på tisdag? Vi brukar ju träffas på tisdagar och tjocka. Känner att den kommande veckan kommer bli riktigt dålig, och den har inte ens börjat än.. Well. Jag bjuder på en bild sen fredagen. Munnen såg helt fucked up ut, så sätter min underskattade gamla headerbild över. Inte för att det blev så mycket snyggare, men seriöst. Jag ser ut att ha lite längre ögonfransar. Uppskatta, ilyily

God jävla natt senare.


söndagsångest.intelight

Charmigt med söndag. Nae. Är arg. Förbannat arg på att inget går som det ska. Övningskörde precis, och det gick bra. Men vem fan bryr sig om körning när allt annat strular? Precis, INGEN. Speciellt inte jag. Skola imorgon och sen praktik i fem veckor. Inte kontigt att jag har ångest. Slita i fem veckor utan lön. Heh. Och jag har värsta blåmärket på armen sen fredags. pain från alex, helt free.

Hej

och mitt huvud sprängs lite

Mygod vad seg jag är idag. Hade sjukt kul igår på förfesten. Eller förfest? Haha, det fick bli hela min fest. Orkade inte stan, så jag åkte hem och nyktrade till med pappa istället. Haha, stackars människa. Är inte så smidig efter festande. Ojojoj. Har förbannat snygga killkompisar annars. Verkligen klär i spandex.

Kvällen vi festade med kiss.
Metal!

RSS 2.0