Åh vad mysigt med ångest över mobilen. Försöker få enis att säga VAD jag ska göra (behålla eller lämna skiten), sitter och läser omdömen och grejer. Överlag ser det bra ut. Men alla klagar på att den är seg. Herregud, HUR SKA JAG GÖRA? Blir stressad som en jude. Får sju dagar på mig att bestämma mig. Ge mig designen utan touch och tusen värdelösa funktioner. Jag dör av att folk köpt den för två tusen mindre. Haha. Akta psykbrytet.

fandå.

oh hot damn

Haha, nej. Jag är inte bäst på fest. Jag är värst på fest. Iallafall bäst på att må dåligt. Det lät ju.. värt? Eh skitsamma. Köpte mobil igår. Har redan ångest. Hela skiten är ju touch, och det fattade jag inte när jag köpte den, utan när jag kom hem. Jävla jobbmobil med tillhörande gaystick. Precis vad jag behövde right? Slänga ett par tusen på en mobil som ger mig ångest. Lyckad_tjej_90

Naah. Om man kanske skulle sätta sig och skriva lite engelska. Om hur man är med i en mordbrand. Charmigt ämne. Gör jag det ikväll blir jag ju nästan ledig på tisdag och ledighet is the shit i mitt liv. Spela ska jag hinna med också, bara för att vara lite hardcore.



young and aspiring

Började tio, slutade innan halv ett. Känner verkligen att skolan älskar mig i år. Ikväll är vi bäst på fest i staden. Förfest med de allra flesta pärlorna, men jag kommer bittert sakna robin, jesper och enis. Mina små gullepojkar som hellre ser på fotboll. Woah. Men jag klarar mig nog.. eventuellt. 

Puss små älsklingar


Aahtja, torsdag eller?

Ja. Nu har jag provat att vara intresserad av växter och blommor. Tydligen inte min grej. Naturkunskap är verkligen inte i närheten av att vara någons grej. Dubbeltimme och vi fick plocka växter i en miniskog. Måste jag tillägga att jag hade små svarta sandaler? Och ja, det har varit så inihelvetes kallt, men har man bråttom till bussen så har man. Aja, om blommor och shit inte är grejen. Vad är det då?

Och jag pontus och jag hade happy moments idag. Speciellt när tjejen med magtröjan kom. Kanske borde ta en dagens fulaste outfit på henne. HAHA  ;D

There is something (or someone)

Ja! Nu kom det! Rädslan för mig själv när jag spelar, nu har jag insett hur sjuk i huvudet man blir av skiten. Kom på mig själv med att sitta och skrika och nästan kasta kontrollen i väggen. Det hade varit SÅ dumt. Blir inte bättre av att mamma står och skrattar åt mig. Hade varit nice att slänga kontrollen på henne. In your face så att säga. Bara en sån sak, kasta saker på mami. Det funkar ju inte. Men jag får noll stöd från henne, så jag vände mig till sandra. Och hon gav mig all kärlek jag behövde. Och jag hatar alla sniperfags. Dö förihelvete. Varför kunde jag inte intressera mig för blommor, eller något annat mysigt. Varför krigsspel som är omöjliga. Och varför med ett nätverk som strular hela tiden? Varför kan jag inte bara spela loco roco!?


headshot

Jag vägrar läsa engelska med EL trean. Seriöst. Det funkar inte, det funkar VERKLIGEN inte. Vet precis hur dampiga el kan vara. Jävla cpskola som drar ut fel schema. Känns som att någon borde straffas. Och nu ska man behöva gå till kuratorn om man är hemma för mycket? HAA, kul liv. Jag kommer bo hos denna dam med standardfrasen "vill du prata om det?". Nej du tanten, jag vill inte prata om det. Jag vill att ni sätter mig i rätt engelska. Är det för mycket begärt?

Jobbet ringde och ville ha mig,. Jag tackade nej till ett pass, men fick ett killerpass om två veckor. Antagligen hela helgen. Kan ju inte beskriva hur skönt det känns. Jag älskar pengar och pengar älskar mig. Så enkelt det kan vara.

scream for me sweden

Undra vad jag gjorde för en månad sen?
GE MIG!


A situation like this, should never exist

Jag hatar stockholm.

Hp3

Skolan är SÅ charmig. Tre olika byggnader, med typ noll lektioner. Mitt schema ser väldigt.. tomt ut. Spridda lektioner överallt. Hål överallt. Känns ju ganska onödigt att åka in vissa dagar. Men oåh vad jag har saknat mina mates och alla sjuka kommentarer om sex. Det är ni som gör skolan värd. Really. Och busskortet. Wooah.

Imorgon kan jag välja på att vara ledig eller åka in.
Sånt gillar jag! Lite valfrihet har ingen dött av

hard clan

Skolan börjar imorgon. Pappa ska på återbesök. Min lön är sämst. Mobilen laggar. Jag får mess jag kanske uppskattar men verkligen inte vill ha at the moment. Allt skriker fel. Och jobbade elva timmar igår. Var lite jobbigt att en del började sina pass efter mig och kunde gå hem innan. AAAEH. Är fortfarande trött.

lame.

workoholic

Orkar inte fest ikväll. Inte bästa sättet att ladda inför ett killerpass imorgon. Elva timmar. Hur kan man säga ja till det? Jag är förihelvete sinnesrubbad! Och nästa vecka börjar skolan. Själv har jag planerat att typ åka till eskilstuna med kid + emelie, klippa mig och vara hemma hela fredagen. Undra hur mycket det kommer uppskattas av lärarna? Naha. Shape up boxen

Och the beast var här när jag kom hem


stabby rip stab stab

Om femton minuter ska jag vara nere hos sofie. Jag måste fixa håret. Måste CYKLA! Fan vad billigt, att cykla. Kanske går en buss? Anyway så läste jag precis ett brev mamma fick i sin ungdom av någon Jones från Nya Zeeland. HAHAA, varför har jag ingen som skickar kärleksbrev?

~ säger:

Ja du är som snyggast när du är vild och krigar!


Ja precis. Det är allt jag får. Och då är det framtvingat.
Aaahtja :*

Later on bitches

Nu har det löst sig med stockholm också. Råkade planera in lite fel, och sandra ville liksom jobba. Så great, jag ska på festival mitt i skogen och sanden ska jobba. Tar stockholm helgen efter det. Och mamma tycker att jag är efterbliven eftersom jag lyssnat på samma låt en timme nu. Man kan nog säga att sandra är mer efterbliven som ska gå upp klockan fyra imorgon (eller inatt?) för att se på OS. HAHA, ditt jävla cp :D


You're cute when you scream
och idag känner jag mig förjävla metal

I'll rip it out of you

Måste verkligen städa idag. Insåg imorse att det inte funkar att ha halva garderoben på golvet. Allt försvinner. Ett par jeans är helt lost. Whaaaat? Ge tillbaka! Om jag städar kanske jag återfinner dem. Tvspel brukar jag också kunna hitta. Eller öl. Fast jag hittar nog det mesta när jag tänker efter.

Nu ska jag dra ner ett par album och sen börja städningen. Sen träffa bby och köpa sladdar. Bara för att vi är så tekniska. Och funkar inte skiten kan vi ju alltid strypa folk med den. Inget elakt menat. Men.. alla förtjänar att dö today

Re, spect, walk! (What did you say?)

Oooh vad jag älskar att vara ledig. Och ICA älskar mig, eftersom dom ringde och fick mig att vakna ur min trevliga sömn. Kände mig lite busig though (eller mer förjävla trött på att jobba), så jag svarade aldrig. HAH! Istället för att fördriva tiden där, så har jag varit med sofie och kollat på film. Underbart mysigt. Men att det alltid ska vara motvind när jag cyklar? Vem ska dö? Och att det ska vara så sjukt mycket skit på vägen när man cyklar med öl? Den lär ju inte gå att dricka nu. Värt.

Och nu har jag busskort också. Man kan typ säga att det är som suicide att frivilligt gå och hämta skiten som ska ta mig till skolan ett år till. Uncool. Ska försöka åka hem på det imorgon, efter att jag träffat eston och samtalat telefoni. Nu ska jag till emelie och ta hand om henne. Alltså ligga i hennes soffa och äta av allt hon har. Trevligt!

/killerbox

team tactical

Jobbat sen åtta. Kombinationen mellan spel, natt och tidig morgon funkar inte. Nu har jag testat det också. Stressat som en jew idag, varenda kund hade pms. Hjärtont och svårigheter med andningen. Tackar för den!

odd army

You're  in bad company now


one final war

Ryssland ligger i krig med något land jag inte kommer ihåg namnet på. Så insatt är jag. Jobbigt att maiden ska spela sin sista konsert i ryssland. Vore jag landet-utan-namn så skulle jag lätt bomba deras konsert, men tanke på hur sjukt mycket folk det är på samma ställe. Ja, ungefär något sånt drömde jag. Så please maiden, dö inte.

Anyway så funderar jag på att skicka ner alla svenska cpn som måns, ola, EMD and so on, precis där det krigas som mest. För måste jag höra deras bögiga sånger igen så får jag en psykos.


Mindfucking

Idag har jag blivit skuren av två frimärkshäften. Djupt  och mysigt fingararna. Så pass illa att skinnet delar sig när jag spelar. Därför ger jag upp spel ikväll och ägnar min fritid åt att lyssna på zz top och klappa mitt nya pet. Jobba gick sådär. Kändes okej de fyra första timmarna, och de fyra sista timmarna frontade jag varor som jag redan frontat fjorton gånger.

Imorgon funderar jag på att gå upp så pass tidigt att jag hinner se när sandra cyklar förbi med paraply. Min lediga dag, men det är värt att få se någon cykla med paraply! Ahaha.

Och sandra my dear. Låt mig låna ditt knogjärn. Är i behov
Och ge mig den 25:e och lön, som betyder headset och mobil

Jag lovar att sjunga


Till sthlms_killen_89

Haha, den här är awsome!
Mama's Little baby loves Shortning bread


söndagar tar mitt liv

Terapishopping med den absolut finaste idag. Han kände nog mitt behov och ställde upp. Sämst väder, hans sista dag i katrineholm och en klagande emubox. Men han gjorde det. Och han åker imorgon och är borta tills torsdag. Blir samma sak i nio månader. Jag jobbar imorgon. Absolut allt känns fel.

Jag behöver skjuta lite
Let's do this

Blame it on the weather, But I'm a mess

Kom precis hem från sandra. Vi har tjockat after eight tårta och pillat med hennes smycken, provat skor och pratat pojkvän-minnen. Jag saknar henne. Saknar allt det där vi gjorde när vi var små. Iallafall allt innan gymnasiet. Nu åker vi mest buss tillsammans. Knappt det. Ändring på det tack, så en inplanerad stockholmsresa ligger framför oss nu. Det ser jag verkligen fram till.

För även om vi inte ses så ofta längre, och kanske inte pratar på väldigt länge,
så är hon fortfarande min sandra som jag älskar väldigt mycket


 


wrathchild


RSS 2.0