rawr [it means ILY in dinosaour]



finklänningvärmeutomlandsvattenmörkeradam.
xx


~ bring me the beasts





Nov. 18, 2010

Dear Friends:

Besvikelse över playstations fittiga sub accounts. Si amigo. När jag väl är ledig på DAGEN och känner för att spela, jahanehej. Då måste master account godkänna mitt spelade. Jävligt lätt. när. det. är. på. ett. annat. ps3. Blir galen i själen. Orkar inte skapa ett nytt och levla om. Sluta whina(!) nu tänks det
Done.

Konsertade lite i sthlm tisdag(ooowh, sthlmstjejen där 24/7 wäwä, känns som jag är där alla dagar). Bullet for my valentine. LOL får ni tänka, för jag tänker samma sak. Jag gick dit för one reason, and one reason only. Funeral for a Friend förbandade lite. Jag hatar att bli besviken, men ffaf är bättre på skiva. ganska mycket bättre på skiva.. Dock intalar jag mig att publiken 1) var för fula 2) för omogna 3) för inställda för BFMV för att fatta och uppskatta förbandet. Jag skyller ALLT på publiken. Och på ljudet.

För jag älskar ju funeral for a friend

Call of Duty: Black Ops

Tisdagen började med extemt snökaos, samt min pappa-blev-magsjuk-inatt-kaos som ledde till jag-hypade-sönder-hela-natten-kaos så längtade jag lite efter nya COD.

Ragemode
Seriös ångest över ett spel ÄR inte roligt. Menyerna kändes fuckade, samt alla killstreaks slasha vapen slasha mapsen. MEN jag har lärt mig leva med omställningen (JA, det är lika dramatiskt som det låter). Det jag inte kan leva med är lagget. Resten kan jag lära mig leva med, men lagget. tar. mitt. liv. Treyarch gjorde iallafall ett bättre jobb med black ops än med world at war.

LIKIE


00:04 Tisdag.

Konstaterat

Tidsoptimist kan vara mitt andra namn när det gäller att komma i tid till sjukligt tråkiga möten. På typ arbetsförmedligen för att diskutera en framtid som inte finns. Inte så jävla roligt att köra med sommardäck när det är cirka hundra lager is på vägen. Eller jo, det är kul tills man drar snyggaste omkörningen och sen känner att däcken släpper lite. OH PANICZ.. Men jag kan inte ligga bakom folk som tycker att 65 är lagom på en 90 väg (och en 90 väg är ju typ en 110 väg. Enligt bebi, inte jag. JAG är laglig minsann. ((Oftast)).

Loggade in på ps3an förut och möttes av mängden Black Ops mongon. Jag har inga förväntingar, då blir jag bara besviken. Som ett litet julebarn på juleafton. Är spelet bra så blir jag happi, är det inte bra så nehene (vavarejagsa Infinity ward > treyarch ). Fast ett litet sting av avundsjuka kände jag. Men mitt kommer imorgon på posten (och eftersom jag är ledig kommer jag sitta på brevlådan och hunta mailmannen.) OCH om det är dåligt kan jag tillåta mig att köpa Fallout eller MOH.


Gamex

Jag gillar helg efter tre dagars work. Big deal med tre dagar, men tre dagar är bättre än noll. Helg med mitt mysmongo i sthlm letandes efter marc jacobs, för att sedan slira lite på Gamex. Behöver nog inte gå på fler spelmässor tro, för mycket xbox och wii och jag är lite (litelite) för begränsad med mitt fpsbegär. Eller så är jag folkskygg, vet inte riktigt :>

Provade iallafall Frag FX till ps3, och det var inte okej. Inte ens lite okej att köa till. Ville testa Killzone 3, men min bebi var för otålig och jag blev rädd för killen längre fram i kön som hade en sjukt lång tumnagel och såg allmänt otrevlig ut och hypokondrisk som jag är ville jag inte ta i samma kontroll som honom utan att sprita av den först (ooooch mina servetter låg i väskan. I bilen. På parkeringen två mil bort). Så egentligen älskade jag säkert mässan, men är för hypokondrisk slasha klaustrofobisk för att ta för mig. Vågar liksom inte armbåga en liten rar tolvåring i huvudet or so. Eller någon som ser ut som Zelda. (LOL).

:>>


RSS 2.0