Iron Maiden 26/7 2008

I fredags drog vi ner till slummen i göteborg, trodde vi. Vandrarhemmet visade sig dock att vara riktigt fint och mysigt. Och gästerna var ganska mycket Maiden-fans, iallafall dom jag såg. Tog spårvagnen in till stan runt halv 11 för en krogrunda. Träffade en galen, hjälmbärande Jack Black som var så dyngrak att han bad sin vän att "sätt mig ner". Charmigt. Fast jag blev rädd och bad jesper att byta plats med mig, och eftersom han har lovat både mig och mamma att ta hand om mig, så gjorde han det. Väl framme i stan så ville gräbbzen äta, så det fick bli en snabbis på McDonalds. Sen så skulle vi ta ut lite pengar och gissa vem som råkar springa in lite snyggt i oss, om inte en av gitarristerna i Maiden, närmare bestämt Mr Janick Gers. Fick ingen bild på honom, eftersom han hade väldigt bråttom. Men ett "excuse me" och NÄSTAN en hand på axeln klarar jag mig fint med. Var ju självklart tvungen att ringa upp björkis och berätta om detta möte, och han blev LITE avundsjuk. Lycklig och med rätt skön känsla i kroppen så begav vi oss till den sämsta klubben i världen. Tänker inte berätta om den, men än att HUNDRA spänn för världens minsta dansgolv borde vara straffbart!

Och i lördags åkte jag och två av hårdrockarna in till stan för att få i oss lite frukost. Sen gled vi mest på stan till ungefär ett, då vi gick till ullevi och satte oss i solen. Inte i kön dock, men det spelade ingen roll. Kom ju längst fram ändå! Och själva Iron Maiden går inte att beskriva, orkar inte ens försöka. Antagligen är det den bästa konserten jag någonsin kommer att få uppleva. Det var så sjukt mycket större än allt annat jag sett. Och även fast jag inte är något diehard fan, som adam säger, så kan jag tänka mig att bli det. För maiden lär ju vara det mäktigaste bandet i hela jävla världen. Iallafall känns det så just nu.

Och idag har jag roat mig med att kolla på videos på youtube och nästan gråtit för att det var så sjukt bra. Jag vill tillbaka igen och känna det där jävla trycket! Gåshud på armarna har jag haft i fyra timmar nu. Och det känns så sjukt bra.
Eftersom jag kom hem med 40 graders feber igår så jobbade jag inte ikväll. Men imorgon är jag på det igen.




Se så sjukt nära vi kom av 55 000. Och kolla läktarbilden. Hur mäktigt är det inte?
Slänger in en video också, för att ni ska få uppfattningen om hur mycket publik det var


01 day left (POWERSLAVE)



/emubox

02 days left (brave new world)

Igår var jag förbannad. Idag skrattar jag nästan lite åt det. Samtidig blir jag sjukt trött över att personen som uttalat sig är en vän. En vän som är missanpassad i huvudet. Iallafall har den människan blivit det av att umgås med en annan missanpassad vän., Om man nu kan kalla dem så..?

Vad är det för fel på folk i vingåker?
Imorgon kan ni se mig som göteborgare
Så.. Fuck you all'
PUSS

05 days left (wasted years)

Alltså, förstår inte att det alltid spårar ur när jag träffar sofiedarlin'. Vi har letat döda tanter (som faktiskt levde) och stulit jordgubbar. Ja, min kriminella sida börjar visa sig nu. Är nog gangster när jag tänker efter. Aja, vem vet vad som hänt de där stackars jordgubbarna? De smakade okej, men har sjukt ont i magen nu. Det känns ju lite halvjobbigt. Och imorgon ska jag jobba. Wööööw. Bara sju timmar. På onsdag är det elva timmar!!(!)

Så en headshot innan onsdag?
I am free-for-all

06 days left (wrathchild)

Nu vet jag nödvändiga saker som till exempel:
1. Festa inte kvällen innan en arbetsdag på nio timmar. Aldrig.
2. Ta inte fel kilopris på fel sorts vara och be kunden betala 1000 spänn för mycket
3. Gråt inte över spilld mjölk. Skratta definitivt INTE (inför kunden)
4. Gena inte över lagarvagnar. Det tar SÅ mycket längre tid
Bara idag liksom. Förstå vad insatt och smart jag kommer vara efter 5 veckor in hell

Och ingen mejeriman idag, det painar ju en aning.
Imorgon är jag ledig. Jag finns inte imorgon

puss'n

08 days left (the trooper)

Hela den här dagen skriker FEL. Allt går åt hell idag. Jävla kunder, nöj er med att köpa ETT bröd och inte tusen olika sorter i SAMMA påse. Öhöhöh. Motvind idag med, fast inte hem. Weo. Fick två sms idag, pure. Hann läsa ett sen dog mobilen. Mindre roligt. Kul att mejerigrabben finns though. Han förgyller mitt liv på ICA <3

Ge mig kväll och ett boostat humör, jag behöver det
Och imorgon vill jag undvika bråkiga kunder.
Hörde jag någon som sa att Lördagar är kundtätast?
Yepp. Farväl

09 days left

Men jag älskar motvind påvägen hem efter en slitsam dag at work. Not really. Blåste ju helt sjukt mycket yo. Det gick bra att jobba iallafall. Rasterna var bäst, satt och läste om Maidens konsert i både expressen och aftonbladet. Det är SÅ nära nu. Oooh, ge mig nästa lördag och ett schysst väder please.


I'm a wildchild, come and love me
I want you

I'll fuck you up

Ledig. Rätt nice och det blir pizza med min bitchbror ikväll. Sen att jag jobbar fram till söndagkväll är sådär. Men funderar still på att följa med ut på fredag. Men orkar jag verkligen jobba nio timmar på lördagen sen? Nehe-e-e-e.

Men vad gör man inte för lite underhållning?


News

I onsdags drog ett nytt crew till söderköping och åt glass. Det var nära till kräks kan jag säga. Vi körde streetrace mot en tjej som VANN och en kille i golf som älskade våra segervinkningar. Vi drog svindyra drinkar och klättrade i berg. Det var verkligen en hit, hade grymt kul.

I torsdags fyllde pappa nästan man. Fyrtionio år annars. Vi drog en lyxig middag nere på Nivå i värmen. Det var också riktigt trevligt. Sedan spelade jag bort hava natten och försökte gömma mig för mamma som var trött på alla "headshot-ljud". Det misslyckades och jag blev tvingad till sömn.

Igår KÖRDE jag in till schtän för att skriva in mig på körskolan. Gick sådär, eftersom det var stängt. Träffade på Juhan som jobbade och satt i bilen EN timme på en parkering. Kom hem och var skitförbannad, sov i tio minuter och åkte ner för att jobba i sju timmar. Dock blev jag på bättre humör där nere, bra jobb. Ehe

Och idag ska jag göra noll.
Nu vet ni allt älsklingar.

close, yet, far

'Cause I can only tell you what I know
That I need you in my life

Fyfan. Tyst
Och jag är ingen vidare bloggare
Out.


blush

Sol. Och moln. Och en mysko inställning till den här dagen. Emelie kom hit vid halv tio för att sola. Jobbigt nog fanns det bara moln, så hon entrade min säng och tjatade att jag skulle med till outlet. Sure. Båda somnade om och vaknade vid elva, så blev det frukost at hennes place.

Har hunnit med att fixa jespers present tills ikväll. Hela fyra stycken blev det. Så ikväll blir det partygirls först hos sofie, sen jesper, sen krogen. Och efter det ska jag gå till min björkblomma och pussa på honom. Vi har varit tillsammans i två år idag. TVÅ ÅR. Den karln håller i må jag säga. Tur att han är händig och smart och inte tröttnar på mig när jag ringer och tjatar om hjälp när ps3an laggar. :* ily bby



I can walk on water

Mådde så dåligt igår att jag intog ryggläge i typ åtta timmar. Varvade lite med sömn och gråt. Mamma tyckte synd om mig, med all rätt. Hon var i danmark idag och köpte present åt mig. Jag gissar på öl, eller hoppas på det anyway. Hennes väninna ringde x antal gånger och kollade att jag levde, och det gjorde jag ju - nästan.

Ikväll har jag varit hos min playmate hela kvällen. Hon är bäst. Sallad och en jävla massa garv åt tröga killar, utomhus. Skrattat så jag har ont i kinderna, hon är bäst den lille damen. Om jag blir rädd inatt får jag ringa henne, det är kärlek det. Och adam kan jag ju inte ringa, för han ska upp klockan sex imorgon. Jobbigt. Imorgon är jag free och ska sova i solen. Feeney tänkte höra av sig också, ser fram emot att diskutera hurvida han är emo eller synthare.

Nu ska jag se på SATC och kanske orka dra några varv search & destroy eller battlefield på ps3an innan jag somnar. Bra skit att nya uppdateringen kommit. Brabrabra. Och nu blev jag helt matt

princess


RSS 2.0