00:00




Det finns inga ord för det, på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak


untouched

Mhmja. Tappade mobilen i trappan förut. Touchen fuckade ur heeeeelt, grät lite inombords. Den har ju en tendens till att vara mongo ibland. No big deal tänkte jag och startade om. Neeehene. Stora fläckar över displayen och den gick inte att låsa upp. Kul att ha touch när mobilen vill vara otouchad. Blev jättehyperventarg och låtsasgrät lite inför pappa (som bara jag kan). Han ringde försäkringsbolaget på två sekunder, men det var stängt. Så jag mosade mobilen mot väggen, i bordet och på tangentbordet. Ingen respons (mer än att tangenterna lät roligt) så jag släppte den från två meters höjd rakt ner i golvet

Och touchfan funkar igen
vafan är problemet?


He-he-hej

Whä. Värdet med swe är ungefär 0.1. Trevligheten är min säng. Och mates. Otrevligheterna tar för lång tid att skriva, men vädret ligger ju inte på plus direkt. Iallafall inte när man är ute och går och inser att mössa slasha vantar kanske inte är så töntigt om man tänker efter. Fast är man 20år gammal så kanske man inte ska ha möss/vants/termobyxproblem eller? Kände mig dock jävligt sommarsöt i mina träningskläder. Och såg förmodligen ut som ett mongo i andras ögon.. men vad gör det? I min mp3värld är jag alltid den balla huvudpersonen (även om jag frös ihjäl.) På något sätt så ville jag nog göra nerowboi stolt.

Mår konstigt. Mår väldigt obestämt konstigt, kanske för att jag måste sova själv ikväll. För att någon inte nyser mig på armen så att jag drabbas av absolut äckelkänsla (eller för att jag kanske håller på att bli sjuk perhaps)

RSS 2.0