Jag är inte insatt

After I done, done everything that you asked me
Grabbed you, grind you, liked you, tried you
Moved so fast, baby, now I can't find you

Tyskland dödar spanien ikväll, för allas vetenskap
Min pojkvän spelar anfallare

uhn tiss

Min mamma åker på semester imorgon. Det betyder typ att jag och sofie ska leva tillsammans en vecka. Jag kommer alltså inte dö. Sofie gör god mat. Det är bra. Jag kan ju alltid diska och se söt ut  :>

Har blivit tvångsmotionerad idag av björkis. Han sprang som en travhäst och jag cyklade bredvid. Imorgon ska jag antagligen träffa sändy och hämta mitt battlefield, lulz på det. Kan ju betyda att jag kommer dö framför teven nu när mamma inte kommer upp runt halv två/tre och skriker på mig att jag MÅSTE sova. Well, det är på nätterna det går som bäst att spela. Hoppas sandra är sugen på att lana sims imorgon. Finns inget bättre än att kontrollera dom små liven (och bränna barnen inne osv). Annars funderar jag på att kanske dra på en HIMdvd och gråta ut min saknad efter valo, han som faktiskt såg mig i ögonen och bekräftade den kärlek som funnits mellan oss sen 2003.


COVER ME (I'm reloading)

Klockan är typ halv fem. Och jag har inte spelat ett skit än. Istället har jag hunnit prata med sofie (<3) och powerwalkat med mamma och emelie. Det tar sig! Senare ska jag erbjuda mig att ta disken också, bara för att vara en underbar liten dotter. Och den här gången vill jag inte ens ha något, utan jag gör det av fri vilja!!(!)

Ikväll är det klanmatcher som gäller. Wöw. Så från halv åtta kommer jag vara okontaktbar. Bra, nu vet alla det, så ge fan i att störa. Sen är det dubbelavsnitt av SATC också. Bra kväll. Ska ringa min killer och fråga om han vill med till emelie på fredag. Inte för att han har något val direkt, men att fråga kan ju alltid vara trevligt.

Dear England

Jag har fått en ny vän. En engländare som är grym på cod. Känner att jag inte ska försöka mig på engelska konversationer när jag börjar bli trött. Han tror seriöst att sverige är värsta ulandet som alltid har snö och är tattigt. Jag höll med, sen lärde jag honom några schyssta fraser på svenska. Vilka bör jag inte ta upp här. Han tror också att svenskar inte kan engelska och blev förvånad att min var så sammanhängande. HAHA, varenda människa i sverige kan engelska right? Ojojoj. Och imorgon ska vi klana tillsammans. Det här kommer bli en långvarig vänskap

Till min nyfunna vän
Välkommen till team emubox stall!


ehehe, pass

Tackade nej till att jobba på lördag. Känner mig dum.
Har spelat nästan hela dagen. Blivit PSNvän med tusen trettonåringar. Fyfan vad lame. Städat har jag gjort också, hela rummet. Hatar svarta möbler. Helt repiga och shit. Lulz på allt klagande. Men fet ångest har jag och jag vet inte varför. Hatar sånt.

I helgen var jag på SATC med sofie. Kärlek på den, helt mysig film. Kände för att gråta hela filmen igenom, bara för att den var så söt. Har kommit fram till att brieost luktar sperma också. Ahmahgad bitches!

/Inget liv


low part II

Måste skärpa mig med bloggandet. Och hela livet kanske. Sluta klaga och göra något åt saken. Men anyway är jag seg idag, mår sådär. Känner mig ganska off.. Sitter hos emelie, hon ska bjuda på mat. TACK. En macka med brie har varit min mat so far today. Skor har jag köpt också, inte bra. Har nu 27 kronor kvar på kontot.

men hur mår jag..?


low

Ahahaaa, jag är så sinnesförvirrad och liten (är bara 17 jävla år) så jag tackade JA till att jobba midsommar. AAAAAAAAAAAAAAAHAHA, jag gråter redan! Från ett till halv sex. Besök mig gärna, kanske en liten förfest på ICA? Jamen jo. Sofie, slå mig inte nu. Vi hinner festa och gråta hela kvällen. Och var är folk när man måste prata?

cry me a river

Sämsta skolavslutningen ever
Alla bara grät. Allt bara försvann och jag är så generad att jag vill dö. Personer som jag inte känner ett skit för fick trösta mig, personer som jag varit förbannad och ledsna på fick trösta mig. Alla bara tröstade och klart man forsätter gråta då (när man har ett par schyssta axlar att gosa in sig i, eheee). Jag har nog aldrig varit så förbannad på alla jag tycker om på samma gång. Och jobbigt var det. Men skitsamma. Gjort är gjort (sen att jag låg inne hela dagen igår med avstängd mobil är en annan sak, jag var för generad för att orka röra mig). Men det var inte mitt fel.

Kvällen var som bäst innan tio. Då var allt som det skulle och jag var GLAD och PEPP och fortfarande "ok" SNYGG och jag hade inte våldtagit sofie på golvet och jag bara GLED för jag var glad.  

Cool thing att jag var med på polisradion though
xxx :*

:*

Om en halvtimme ska jag vara nere hos sofie
Enligt mamma ser jag fortfarande full ut
Ska försöka boosta partyhumöret tills imorgon
Sofie + jordgubbar
Lame att jag ska cykla

Övningsköra kanske?

bakisbrännboll

Ölbrännboll skulle det ha blivit igår. Blev istället en rätt så schysst kväll med klassen på diverse ställen i stan. Jag älskade det. Dock så visar sig alltid något skit dagen efter. Idag har jag alltså en rätt nice träningsvärk i magen, och det var när maffe skjutsade mig på cykeln genom hela staden. Kan nog mer säga kramp? Har FEM blåmärken på låret? Och jag vet verkligen inte hur de kom dit. Någon som känner sig skyldig? In that case die. Eller så var det när jag klättrade upp för en balkong som var sjukt jävla hög (tack för stödet under, ehehe). 

Brännboll imorse då. Bakisbrännboll. Hela klassen såg lame ut och tildebitchen satte sig på min mage. Jag har aldrig varit så nära att dö. Fifan. Och imorgon är det skolavslutning. HAHA, lolz

Det blir liksom bara bättre

Domination


Sabotage

Kolla vart tvåan ligger på båda liksom? HAHA
g33k :*

kwällz

Ahmahgad. Jag. Går. Av!
Är trött som en jude. Tiden segade sig fram och alla kunder bara jävlades. Men en kille blev min nya favorit, han tappade ett 6pack öl på golvet. Fick sitta och andas in öl-ångor hela kvällen. Klagar inte på det, vart en rätt skön känsla. EHE. Nejdå. Både marcus och carl kom och handlade TVÅ gånger var. Det var väldigt charmigt, gjorde hela min kväll. Jossan missade jag precis när hon kom. SYND, skulle äga henne på alla PLUnummer annars :>

Nu ska jag plugga/fotbollen/sova/coda innan jag medvetslösas
Bör äta också, sju timmar sen sist 
och åtta kommentarer sofie? Förstår din kärlek till mig.

löws

Oh lol.

Missar unga mödrar, missar en hel kväll med cod, missar mina kvällssamtal med sofie. Jag missar allt. Och så har jag prov imorgon. Jag missar att plugga till det (skulle antagligen inte göra det även om jag hade tid). Missar DH. Missar att äta riktig mat. Kan säga att jag missar hela mitt liv.

Men att sitta i kassan och se snäll ut klarar jag. Rätt schysst jobb, även fast jag känner för att bita alla otrevliga kärringar. En trevlig dude igår though. Mina nya vän, me likie

Komsi :*


Ouh

Mina babies! Jag är tillbaka :> Och jag förstår erat lidande att jag inte delat med mig av mitt klagande på nästan en vecka. Orsaken är dels att min blogg legat nere för att bli flyttad och sen har jag skaffat ett liv. Eller mer, jag har nät på ps3an och det är 1000 gånger roligare än att sitta här.

Anyway så har det hänt noll sen sist. Iallafall för mig. Björkis har hunnit fixa både jobb och körkort på samma dag, duktig_kille_89. Så jag har mest åkt bil känns det som.. Och shoppat. Och träffat sofie. Hunnit med en fest också. Inget mer? Nej, mest spel in that case. Och det är ingen intresserad av, så pass

Killer.

dear friends

Nätet i skolan har legat nere hela morgonen. Jag gjorde NOLL på tre timmar. Sen nu när jag tänka plugga lite till provet så funkar skiten igen och jag fastnade här. Skit också. Mitt ps3nät vägrade funka igår, suicide. Ringde adamp och han hjälpte mig IGEN över telefon. Tur att han är så skicklig, för det är inte jag.

Idag vill jag ha skolavslutning. Eller mer.. Förfest hos jesper, sen ner på stan med alla studenter. Eller så vill jag ha nästa torsdag, massa brännboll med mina classmates. Uhuhuh, me likie. Ge mig något att förtära though. Jag vill ha en vodka med jordgubb/lime., Come here :*

12 minuter till prov. Ihii

[girl]emubox

KÄNNS SOM ATT NÅGON KAN, RIGHT?


image65image64

hell0

I fredags var det  varmt, så pass att jag och sofie drog oss ner i carls sjö klockan elva på kvällen. Det var ganska chill, lite kallt bara. Men det flöt på, speciellt i carls snygga badbyxor jag hade. Kunde flyta runt hela natten om det var så. Så jag kan skryta med att jag badade i MAJ. Ölölöl

Idag vill jag bara gråta över att allt går fel
jag vill prata med sofie
kom hem fifan

RSS 2.0