00:22






Senaste helgerna har varit game[on] alltså

1. 2; Storbildslir med sandi på fredriks projektor var A W E S O M E. Helt utan ljud, på trådlöst nät och med en flaska vin i kroppen var det en kärlekskänsla. Gränslös kärlek etc etc etc. 3; LAN med leubis 4; I do <3 xp.

Nu sitter jag mest med söndagsångest. Riktigt bitande jävla cpångest över vad jag vill göra med mitt liv och vilka jag vill ha kvar i det. Varför jag ständigt lider av utanförskap och varför jag aldrig kan vara nöjd med mig själv. Fan inte okej.


Caterpillars / exempel på stupidity

Converse i sibirisk jävla vinterkyla funkar inte. Betyder att jag jagat runt efter vinterskor sedan sist.. Typ. Nä. Men jag har letat och letat och letat och dött av hur fula alla skor är. Antingen dagiskängor eller jävla horstövlar som folk med fotbollslår kan ha. Tack, men nej tack. Finns bara ett par skor jag vill ha. Alltså big fucking love till Caterpillars kängor. Big fucking love på snörningen och finheten. Big fucking error på att mina ben är för smala för dessa finingar *gråta

Och när jag inte jagar skor så inser jag min mani på att köpa onödiga saker

Exempel ett: x åker till Paris, x köper ett psp för att ha något att göra. x slösar alltså ca 2000 spänn på något som x anväder max 10 gånger. Fint.

Exempel två: x köper en tv. En tv att spela på. GREAT! Nya tv:n fick stå orörd i ettochetthalvt år på golvet tills bebi tyckte att den skulle användas. Och x saknar sin tjocktv (lite)

Exempel tre:
x tycker att en systemkamera vore grejer och lägger en massa onödiga pengar på en. Den där systemkameran som bara ligger i sin lilla fula väska? Ja. Just den systemkameran. Fint.

Exempel fyra: x får aldrig mer gå in i en sportbutik och kolla på skidglasögon. Det slutar med att x googlar finafina glasögon för flera tusen kronor. x försöker övertala sin pappa att skidglasögon går bra att ha även om man inte åker skidor. Funkar när man cyklar till jobbet. Åker bil med mycket AC eller spelar med för ljus skärm. Eller att x aldrig fått utöva någon riktig sport så att pappan faktiskt är skyldig att lägga lite pengar på ett par glasögon som kommer att få x att åka skidor alla dagar. Pappan frågar: Går de att ha på fötterna? Och om x kanske ska ha SKIDutrustning innan glasögonen?

Vem fan är x kan man ju undra? Smart människa osv.
Kanske borde sova. I min DCtröja som någon lämnade bredvid mig imorse (som jag inte märkte fast jag var jättevaken klockan 07 på morgonen. Tydligen inte så vaken eftersom jag inte hittade någon tröja förens min raring påpekade att det faktiskt låg en sådan. På min kudde tillochmed.) Natti. 

  


RSS 2.0