duktig_tjej

Idag har jag gjort precis allt jag ska. Faen, blir ju stolt. Nu ska jag bara greja lite matte, sen duschen för att slutligen domna framför ps3an med mitt hatecrew. Ska stirra lite på nya träningsmaskinen pappa monterat.. han funderar på att ställa den framför teven så jag kan motionera at the same time.

'Hihi.

hardcore search and destroy

Man kan nog uppfatta mig som lite seg. En slacker utan dess like. En människa som inte orkar ett skit. Varit hemma sen tolv. Har tusen saker att göra, istället har jag spelat (medgörligt), ätit (livsviktigt), läst mina dagliga bloggar (väldigt underhållande) OCH ägnat två timmar av mitt liv att titta på flygolyckor på youtube. Ja, det är så förbannat spännande och jag älskar att se skiten explodera. Jag är sjukligt förtjust att se det. Sen att jag blir livrädd och aldrig mer kommer våga sitta i ett plan (och flyga är ju en passion kan man säga, pilot skulle jag bli!) är ju en annan sak. Skit också. Klockan är mycket och jag har inte gjort något. Ta tag i mig själv nu kanske..?

Overkill

Norrköping och tröstshopping. Köpte bara skit, eftersom jag har pengar till det. Hittade massa fina kläder, men orkade inte stå i kö. Så, drog in på game (min framtida atbetsplats, mygod) och köpte Rainbow six istället. Jaha, jag är nu officiellt cp eftersom jag köper spel framför kläder. Alltså ska jag sätta mig och nöta lite nu, fast.. börjar nog med några vändor cod. Skola imorgon känns lockande (cp, IGEN) för sandra är tillbaka från praktikskiten. Hoppas matteläraren bahagar komma imorgon, för jag har halkat av planeringen en aning (med typ två veckor). Giv mig stryka.

Fast nu taggar jag inför ett högt streak, tack
och grattis på födelsedagen hooligan <3 


fest, cross och ett rent helvete

Har nog aldrig haft en så rolig utekväll som igår. Eller, hemma hos ellen var det självklart roligast. Krogen var sådär. Johan och charlie agerade vänner när alla andra försvann, john och daniel gjorde att jag satt säkert på bussen hem. Så säkert att jag nästan inte kom av. Tycker synd om sofie som fick äran att ha efterfest utanför sitt fönster. Legitimation är nu överflödigt att ta med, då jag och vakten lyckats finna varandra på ett vänskapligt plan.

Imorse vaknade jag klockan åtta, pigg som en hitler. Åkte till björkvik och kollade på brur och emil när dom crosstävlade på något jävla fält. Huvudvärk + 40 crossmotorer funkar sådär. Inte min grej. Blev helt sjukt trött påväg hem och somnade i bilen, sov en stund hemma också. Sucks! Ska snart ner till sofie också. Kommer somna hos henne med. Ljuvligt sällskap, yes I am!

och jag älskar dig så det gör ont. Allt gör ont. Precis allt i denna stund gör så sjukt jävla ont att jag inte vill vara med längre..



jag går i bitar, denna torsdag

Kul att statistiken alltid höjs sådär sjukt mycket, när folk på något sätt fattar att man inte mår som man ska. Alltid kul att läsa om folks misslyckanden, dock är det inte lika roligt att vara huvudpersonen.

Att det aldrig blir som man tänkt sig..
Dubbla xp var iallafall grejen med den här dagen
Kunde lika gärna ha varit medvetslös annars.

svar till hjärtat, talar sött

Och nu är jag förbannat trött på att mobilsaldot bara drogs ner på noll efter en festkväll.
Uppmanar hela världen att byta till halebop.
Uppmanar hela världen att vara snäll mot mig

Headache + kent + game reactor
Hejd0

samtalar med enis

Isprinsen har macth på lördag. Funderade ett tag på att gå dit och han ville att jag skulle "låna med" hans lillasyster. En liten charmig sexåring. Haha. Jag har jobbat på dagis och var ständigt rädd för magsjuka i tre veckor. Så.. kanske inte det bästa att lämna ungen med mig.

dirty version säger:

om man ger henne en glass är hon tyst va?


Engärde! säger:

finns ingen glass i ishallen de är kallt nog


dirty version säger:

jag kan köpa en på stan


Engärde! säger:

haha


dirty version säger:

ta med i fryspåse


dirty version säger:

och om ungen är elak


dirty version säger:

drar jag fryspåsen över huvudet på henne : D


Engärde! säger:

HAHAHA du är så duum! du får inte låna min syster!


giv emubox fredag igen

Dumt att jag blev helt förälskad i en mobil idag, när jag precis köpt en ny. Ibland önskar jag att någon kunde skjuta mig. Är en extremt dum person.. Ja fifaän.  Imorgon är det studiedag och jag ska in till stan och förgylla körskolan. Ehe. Hur ska detta sluta..?

Anyway så gillade jag fredagen. Så mycket att jag har heartache.
Nu ska jag lira mot svettiga spanjorer, flera dagar sen sist :*


Eehe

Någon som vet hur snygg en trummis in action är?
Hur snygga armarna är?

JAG VET
"HEHE"


Att boka Herr Betnér

Onsdagar är utan tvekan tråkigaste dagen i skolan. Alla lektioner är skit. Började med lite grupparbete imorse. Jag kan inte vara seriös på morgonen har jag märkt. Skickade offertförfrågan till Forssjö buss angående tio bussar. Fick sedan för mig att skicka offertförfrågan på Magnus Betnér (charm!), men maha. Hur skriver man? "Hur mycket kostar du?" Woah, Betnér är en hora! Matteprov och mentorstid resulterade i mer oseriöshet så jag lånade klassrumstelefonen och började ringa mobila samtal. Skolan får stå för kostnaderna EHE! Smart_tjej. Lite religion på det och jag trillade in i bussen (som förövrigt var sjukt kall) och ah. Snubblade på asfalten utanför huset.

Om en timme kommer björkis och fikar
Hihi.


PS3 blir min död

Nu ska jag nog sätta mig och slå sönder pskontrollen så jag inte kan spela mer. För det går varken bra eller är kul, så vad är meningen med att plåga sig själv till tårar? Eller, ett litet överdriv där. Jag gråter faktiskt inte, jag skriker mest. Och det uppskattas inte här hemma. Flyttar jag till lägenhet någon gång får jag nog se till att ha riktigt isolerade väggar, eller döva små kärringar till grannar. Hehu. Och lite lycka idag när juhan sa att han skall införskaffa ps3. Nu kan jag äga honom på fler sätt än vanligt. Hihi (Nu sa jag emot mig själv gällande spelandet? Men heh, alltid roligare att spela med folk man känner.)

Nu blir det scrubs. Hejd0


How did it end up like this?

Jag har inte gjort det jag ska idag. Ovanligt? Nae.
Varför är det såhär? Sluta distrahera mig..


OCH bara för att visa det lilla missödet





wicked game mellan oss och Valo

Som bekant var jag och Jogen på HIM för sju månader sen. Efter fyra års längtan att få se bandet live så gjorde vi det. What a feelin' right? Inlägget jag skrev efter konserten handlade mest om vårat Love-moment med självaste Valo. Guess what?
Sandra hittade det på film!

0:50 Oh, hi there och den blicken
Det var allt jag kunde se framför mig ett bra tag efteråt.
Hör på glädjeskriken!



Battle hymns

Jag är arg på vingåker. Jag är arg på sverige och jag är sjukt arg på skolan. Och jag trodde att jag var arg igår. Nehehedu. Grät lite till green street hooligans igår, och jag är så såld. Inte bara på filmen, men på england överhuvudtaget. London is the grej. Staden i mitt liv. Eller.., det kommer bli staden i mitt liv om ett par år. No doubt

Nu ska jag gråta över matteprov, krossade bilrutor och att helgen är slut.
Damn.


hatecrewdeathroll

Lite aggro på det här. Känner mig ganska våldsam. Mer sugen på närstrid än guns, så jag byter nog cod mot tekken. Trött är jag också. Sitter hos andreas i forssjö. Sex månader sen sist.. Jag är verkligen en bra syster. Han gillar mig, även fast han visar det på ett ironiskt sätt. Iallafall så är han skyldig mig en hockeymatch, så i vinter SKA han få äran att bjuda sin charmerande lillasyster. HEH.

I'll break your face!


sharp dressed man

Tänkte dela med mig av min hemska, hemska spelupplevelse idag. Det blev ingen. Jag har tappat tron på mitt liv, cod har haft sina glansdagar och här står jag och gråter inombords. Jag spelade inte ens en hel round. VAD HAR HÄNT?

Må gud vara med mig och gör så att detta bara var tillfälligt
Håhå. seriöst
Godnatt alla fans


ew, va?

Åkte in för en lektion idag. Charmigt nog var den inställd, så jag sjukanmälde mig och åt lunch med mina sötungar. Tog bussen hem, satte på scrubs.. och ja.. somnade ganska stenhårt och vaknade klockan fyra. Nu mår jag lite bättre anyway. Måste till skolan imorgon och gå på föreläsning. Det jobbiga är att insändaren ska in imorgon och jag är helt stuck. Får ihop en halv sida, men det är osammanhängande att jag vill skjuta någon.

Och mamma slutar aldrig förvåna mig. Satt nyss och dödade tangentbordet för att msn vägrade fungera och ord som kukdator är ju inte helt ovanliga. Då kommer min kära mor och yttrar "säg fittdator istället, det låter lite trevligare i alla fall?" WHAT? På vilket sätt DÅ?

scrubz

Hemma idag med sjukdom i hela ryggen och huvudet. Inte ont, utan mer psykigt jag-måste-plugga syndrom. Yew, ska hinna skriva en insändare. Det går extremdåligt. Bad luck. Har kollat på scrubs i två timmar, underbart. Scrubs + juice + kexchoklad. Så vill jag leva föralltid.

Nu ska jag skriva ner alla kunskaper jag har om abort.
Alltså inget alls. Inte så insatt. HEH

Schululu lillali

Matte b tar mitt liv. Så hårt, så långsamt. En jävla tur att jossan fattar, för det gör inte jag. Pax för att sitta bredvid henne på provet ;D Annars så har jag gått ute i regnet hela dagen känns det som. Och haft religion om soldanser och totempålar som skall dödas. Ah, hela dagen har bara varit så ful. Trött är jag också.

Nu ska jag ringa sanden och skratta åt att hon började klockan sex imorse. Klockan SEX. Haha, det är ju helt sjukt. Jaja, hon kommer hata mig för det jag ska berätta. Hihihihi evil :*

w960. Jag älskar dig på utsidan.

Nu ska jag åka och byta mobilen. Sen att jag blir helt låst med tillgodokvitton på expert är sämst. Jag vill ha w960 utan allt skit. Den är ju snyggast i världen! Måste sluta vara så utseendefixerad maybe. Aja. Kommer ju liksom byta ner mig anyway. Ska ta en billig och ful mobil så jag kan köpa ny om ett år eller sådär.

Bra inställning! HAH

lulz

Det här med att ringa om mobilen till expert funkade ju ganska dåligt. Fick verkligen inte byta den, no way. Det var deras policy. Då bad jag pappa ringa och woah! Då fick jag byta den och komma in när jag ville inom trettio dagar. Det gör mig så förbannad att de lyssnar på honom men inte på mig? Det charmiga är att JAG ska gå in i butiken, byta den jävla mobilen och bara yttra namnet sigurdsson. Då kanske dom behandlar mig som den prinsessan jag faktiskt är!!(!)

/Prinsessan emubox, dotter till herr sigurdsson med mördarrösten.
Tja!

I'll light it up

När man tror att det inte kan bli värre så bleker man håret. Och pappa berättar för mig hur fint håret var innan. Jag håller nog med en aning. Det är så fuktansvärt.. mycket ljusare än innan. Jaja, what to do? Jag gillar det på något sätt. Någon gång i livet växer det bort. Kunde jag leva med utväxt från den gröna perioden, så kan jag nog leva med det blonda for a while. Nu måste jag nog spela lite.

tusen liter ångest

Kunde ha fått en bättre start idag känner jag. Frukosten var värdelös och mamma predikade om.. skit jag absolut inte var sugen på att höra. Så jag drack min oboy fortare än vanligt och drog ner mig i sängen och tvingade mig att somna om för att kanske kunna vakna lite gladare. Det gick inte. Mår inte bra alls idag. Eller mår bra gör jag säkert, men känner mig väldigt nere. Så pass nere att det bara finns en grej i hela världen jag vill göra. Men det går inte, för den personen jobbar sina jävla 13timmars pass i sthlm..

KOM HEM
:(


Dagens klag

Jag är så dålig på att skriva innehållsrika inlägg som folk faktiskt orkar dra igenom. Men allt jag gör är att klaga, haha. Så det kan jag ju fortsätta med.

Klagande ett: Musikspelare på bloggar. V Ä R D E L Ö S T och retar sinnet ur mig
Klagande två: Att jag får ångest över en mobil
Klagande tre: Att inte ha MP3 på bussen. Man blir hjärndöd av alla cpiga ettor.

Så kan jag ju berätta att jag vill ha Killzone 2 nu och inte om fem månader.
Bra skit är att jag är "nästan" ledig imorgon och på onsdag. MÄHÄHÄ


RSS 2.0