<3

Min finastefinastefinaste sofie ringde förut. Jag blev nästan kär! ÅTTA dagar sedan vi pratade sist. Så imorgon ska vi äta tacos och se på LA ink. Jag längtar verkligen efter det. Och efter henne.

Världens bästa!



23:52

Jag är hemma och det känns.. sämst. Tillbaka till en jävla vardag som bara betyder slit och massa jobbiga tankar.  Jag har saknat folk, verkligen. Men jag hatar sverige. Jag hatar Vingåker. Jag vill ta alla jag älskar med mig till London,. Ja fifan.

Orkar inte riktigt berätta om allt jag gjort.
Tar det imorgon när jag är mindre lame.

Charm på att jag ska få dela säng med min killer imorgon. Åtta dagar sen sist

Rawr

london

okej. Jag ar i london och det ar sa mycket battre an sverige. Alskar staden och alla manniskor.
Har ganska mycket att beratta, men eftersom jag skriver pa ett fransk tangentbord och varje ord tar typ en evighet att skriva, sa kan jag beratta nar jag kommer hem.

Saknar alla jattemycket, det kanns lite jobbigt, men jag lovar att pa fredaq kommer jag inte vilja aka hem. Har inte satt nagon kandis an, men idag var jag utanfor stings hus och sa var vi och at pa Jamie Olivers resurang. Chillz.
Madonnas unge gar pa samma skola som emma, det ar ju lite coolt dock! 

och aedz, om du laser det har, jag saknar dig baby
och sofie, jag ar ledsen att jag missade din fest men grattis imorgon och ha en jattebra dag 

  Loves
K<3

baby

Jag går av. Det är pain att sakna folk.
Och jag har inte ens åkt än.


Du vet att jag älskar dig

cheers mates!

Jag drar imorgon,. Känns bättre nu, även fast enisanalälskare och gyllen ritade terrorbilder till mig. Dör jag nu är det erat fel.. Okej? Nu ska jag tanka all musik som behövs, sen packa. Unchillz.

och jag kommer sakna er pussys, octopussys, Analälskare, Älsklingar - Lovers
(slog upp bläckfisk: octopus; cuttle-fish, HAHA cuttle-fish) :*

OCH enis, ha kondom ikväll. Det blir nog jävligt kladdigt annars. MOHAHA

Cheers mates <3


..

Jag tänkte skriva något viktigt. Men ångrade mig.
Både bra och jobbiga saker idag.
Två dagar kvar.

I'll try


And even though the battle was won, I feel like we lost it

Kom låt oss gå härifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann


..

Ett samtal och allt ändras. Från att vara motiverad och glad, till att känna ångest. Men jag orkar inte.. när vi satt och åt ville jag bara gråta. Men det kan jag ju inte göra. Jag ska ju vara stöttande. Men hur tar man ett sånt besked? Jag ville inte veta det här. Hell

Att något så litet, kan kännas så stort
Jag är rädd


hell0

Lyssnat på föreläsning med någon kille. Det var charm och jag skrev en schysst rapport som jag redan lämnat in. Bra på det aktiva fronten idag. Ska hem och plugga sen också, OM jag fortfarande är motiverad då vill säga.

Igår åkte jag till mitt mongo till syster. Kollade LA ink, andra avenyn (haha, HAHA), parlamentet och wallander. Hann med att käka en skål popcorn också, som vanligt. Och det var mysigt. Sen åkte jag hem och pratade med mamz och sov. Segt att gå upp imorse, även fast jag känner mig ganska glad så är jag fortfarande insane trött vissa dagar. Borde vara dödsstraff på körtelfeber. Och det är blir en riktigt sämst inlägg.
Men jag orkar inte anstränga mig med värsta hyper inlägget.. Kan ta det ikväll.

Skulle mest meddela att jag är ganska on idag

k.

update: cod

Och för alla som bryr sig (exakt noll procent) :
Bana: Shipment
Kills: 62
Deaths: runt 40
Score: Över 500

Fyfan vad jag är bra :*

Let's do this

Jag känner mig seg idag, kan bero på massa saker. Chillz på vädret iallafall.

Övningskörde med pappa förut och det gick sjukt bra, jag är nära ett körkort nu, haha. Eller inte. Men bra gick det. Brabrabra. NU DU JOSSAN, nu har jag börjat igen : ) och ja, björn var på tv igår. Charmy!
Idag började mamma tjata om packing. Vad som ska med till england och vad som ska tvättas. Typ hela min garderob vill följa med, även de plagg som alltid varit (och kommer förbli) orörda. Och jag måste ha lite space kvar i väskan också, eftersom jag måste få hem allt jag ska köpa. Hur ska det gå?

Ska fortsätta med konferensen. Och sen ska jag tvinga ner mig till emelie.

k.

I heart fridays

Nyklippt och 300 spänn fattigare. Men snyggare. JA! Har inte gråtit över det heller, men det kanske jag gör efter jag tvättat det. Måste duscha och greja. Sen möta upp sofiebabe för att gå till poffer. Chillz. Träffade henne på en snabbfika förut, och det var mysigt! Idag blir det bara dåliga inlägg. Bad_girl_90


pusz


g33k

Har ÖFA, men alla gör något helt annat. Jag med. Letar klaner till cod. Och det är typ bara polska - 30åriga - dryga as som finns. Det gör mig så ledsen. Hittade dock en som var helt okej. Men deras streak låg på 200? Så jag tyckte att det kändes lite off eftersom jag ligger på 16 eller något. Nu är jag nördig igen, jotack.

Snart går bussen hem och sen ska jag klippa mig. Tänkte våldgästa sofie en stund innan dock. Och sen kanske en sväng förbi mamma. Men eftersom jag är livrädd för äckliga barn så passar jag nog det. Ehe, yew.

..

Idag har jag byggt korthus på en lektion. Ofrivilligt. Vem i helvete vill gå en sån kurs? Jag är så trött på särskolan så jag vill inte gå dit mer. NAEJ.

Fick en brejk av sändy förut, loved it. Och så följde jag med henne och kollade glasögon. Haha, CHARM!
Var hos farmor. Det gick bra. Nu ska jag bara tycka synd om mig själv hela kvällen för att jag ska bygga korthus en och en halv timme imorgon medans resten av klassen sover. Varför är jag så utsatt? + Att sofie och jag inte pratat på hela dagen. Och att jag inte vet hur jag ska klippa mig.

Och enis has given up on me. Det är crycrycry


Hey Victim.


Aces High

Ringt Åhléns. Typ fuck.. Vadå 100 sökande!? Jag kommer aldrig få jobb. Jag kommer dö fattig I göteborg efter Maiden. Jag kommer få tigga av mamma i sommar.

Jag kommer sluta som en punderick


Ge mig vård

Jatack. Nu har jag ringt vårdcentralen och dom har ingen tid? Tack för den.

Idag ska jag hinna plugga konferens, ringa åhléns och träffa farmor. Det låter kanske inte mycket, men för en chiller blir det lätt stress, ehe. Skulle behöva ändra min layout i bloggen också, då jag tycker den är ganska off och oinbjudande.

Nu ska jag snart ha världens cpigaste lektion. Jag tänker bara sitta och stirra och se allmänt skitsur ut. Och det är jag bra på, tur det. Ska försöka tigga lite pengar av Miss S också. Eftersom mitt behov av socker är typ högt. För högt. BAD! Vill träffa min killer ikväll, men jag hinner inte åka till honom och jag antar att han inte vill komma till mig. Och det känns så tungt (för jag vill ha någon som drar mig på ryggen hela natten, PUSS) och för att jag saknar honom. 

Ska klippa mig imorgon och bli snygg! Fast varje gång jag klippt mig gråter jag en skvätt av missnöje. Alltid så och jag förstår inte varför (Jag som alltid är så snygg)? Nejmen. Det kan inte bli värre än vad det redan är. Mina toppar är helt av och det är så grymt slitet. Hade en liten incident med en hårsnodd som fastnade i hårtopparna, bara för att dom är så risiga. Det är lame. Kan inte ens ha håret utsläppt. Vi passar på det.

Nu ska jag hota lärare under pistolhot och be om ett mynt så jag kan
köpa rent socker

peace out

swenska

Sitter med min grupp och har svenska. Det går segt, haha. Men Kim ska tydligen kolla på en film och "lära sig allt". Duktigt!

Var på mässa förut. Ta aldrig ögonkontakt med okända människor, de ska fråga - prata - analysera. HAHA, jag har varken tid eller lust. Sen är det sämst att de står så nära att man typ kan andas rakt in i munnen på varandra. Bleh. Träffade baby också. Lite skämmigt att jag inte såg honom och att det tog ett tag att fatta att det var han. Jag är en bra flickvän, det märks.

Nu ska jag fortsätta att vara "aktiv" på lektionen.

killer.

happikid

När jag är mätt blir jag glad. Ska alltid äta. Alltidalltidalltid. Något som gjorde mig extremt happy var att mamma letat fram tre väskor till mig. Snyggt slitna också, Loves! Yee!

Pluggandet går segt.. Blir nog bara att läsa sammanfattningen och sen hoppas att provet är enkelt.

Jamen püss

chillz

Har inte pluggat något till provet än. HAHA, jag kommer vara sämst. Hur ska jag hinna läsa typ 5 kapitel och komma ihåg det tills imorgon? Hm. Ska nog sitta bredvid Max eller någon.

Igår städade jag och plockade undan på massa saker. Hittade mycket ocharmiga saker kan jag säga. Och en del roliga. Roligast var en såndär "Julia" tidning. HAHA, hittade roligaste insändaren:

Jag är en tjej på 11 år. I somras så var jag bästis med en tjej vid namn Mia. Men nu så är vi värsta ovänner. Hon kan knappt prata med mig. Detta känns jättejobbigt. Bara för att hon är mest populär i min klass och i alla andra klasser, så alla är med henne och det känns som dom "hejar" på henne. Så nu har jag ingen ALLS att prata med. Vad ska jag göra? Snälla Julia hjälp mig! Jag vill också säga att jag har en jättesnäll kompis här som heter Malin (Mulis), hon är dööööö-snällll, I Löv U. Massa kramar till dig

"En cool kompislös tjej"

HAHA, gulligull

hell0*

Jag har konferens & reception. Jag har en uppgift kvar att göra. Jag orkar inte. Jag är hungrig. Jag är seg.

Det är väldigt mycket JAG idag. Men ehe, min blogg?

Ska ringa vårdcentralen sen, trevlans om jag skulle få komma dit idag redan. Senare ska jag in till staden igen. Har inget att säga idag really. Om det inte händer något skitspännande på bussen hem sen?

:*

En viss classmate försöker lägga bud på ett antal uppgifter som ska vara gjorda tills imorgon. Är det fel att njuta av denna makt? Ochnej, den här gången säljer jag inte. Har slitit hårt för att färdigställa skiten.
Känner mig lite knepig idag. Har mycket att göra den här veckan, men ändå längtar jag lite tills imorgon så jag får träffa jossan och gänget. Dom är så charmy och jag trivs i deras sällskap. Ni är så bäst.

Nu ska jag byta till mig lite hemligheter med enis. Men han vägrar säga något. Och jag är så nyfiken att jag snart går av. Hemskt. Jag måste få veta ALLT om mina små gossar. Jag och jossan ska bestämma och godkänna framtida flickvänner och fruar. Det bara är så : )

Vi hörs imorgon mates :*


youtube

Jag fick hit adam igår. Nästan i tid för melodifetivalen (han kom 21.15 typ). Haha. Var det någon mer som reagerade på vad Luuk sa? "Two girls and a cup"? HAHA, typ mitt crew i skolan borde fatta. USCH!

Nu ska jag återgå till mitt dyrkande av youtube.com

loves.
 


update om dagen och cod

Alltså, det är inte mysigt att må illa. Verkligen inte när man känner att man måste nysa också.. Hm, spyan lär ju hänga på. "HEHE"

Var på hockey med familjen förut. Kollade när andreas körde. Och jag dog så hårt. Han såg helt lost ut, men dom vann med 9-2 (tack vare mitt supportande skrik från läktaren). Målvakten var så charmig när han släppte in mål, han skrek och slog klubban i sargen, vilken karl!

Och det blev ingen fest för mig ikväll, dels tidsbristen och tröttheten, och på det: illamåendet. Istället har jag en givande konversation med emil på msn, och ska snart se på melodifestivalen med mami och adam, om han behagar komma (vilkat han bör, eftersom det är internationella kvinnodagen today, så jag bestämmer!) Sen imorgon ska jag plugga satan till provet i veckan. Kyss på skolan. På tal om skolan blev det inget sista krig mot en lärare, för han hade inte tid? Okej, nu har jag "inte tid" att gå på hans lektioner mer.

Måste prata lite cod också. Jag älskar, alltså älskar, shipment. Alla banor borde vara så, man får galet mycket kills som leder till adrenalin x10. Och idag hade jag turen att få spela med riktiga jävla killers! Vi snackar score på 500-700, och jag älskade det! (Att jag nästan var sämst spelar ingen roll) För det var så roligt! YE, emubox levlar också, nu på 39. HÖHÖ

Kom nu björkis.

image20


wajruz

Satt på bussen med carl förut. Han hade ny väska OCH ny jacka. Fint, jaa! Han är trevlig. Och nu har jag uppdaterat mitt virusskydd och fått 100 virus på köpet, men jag grejar det sen, om jag orkar.

Sen imorgon är det one final war mot en ovärd lärare. Och om han ignorerar mig nu så skiter jag i hela kursen, man får tydligen g ändå. HÄHÄ! Måste prata med Kjell också, för jag har inte den boken som alla andra har.. hur det nu kommer sig?


Hell0

Jag blir bara så trött på alla "inbillningar". Bleh.

Seg idag. Är insane trött och måste kolla upp det här. För jag orkar ingenting längre. Fick verkligen släpa mig upp imorse.. Hade en lektion, sen hål i tre timmar. Men nu får jag snart åka hem, och det är kalas!
Uppdaterar senare lovers.  

IH

Jag hatar vissa lärare. Insane mycket. Hur kan de säga en sak till mig och sen blir det en annan sak när man får skiten i pappersformat? En del lärare har ingen respekt för elever. Och det här ska jag kriga för, som man måste göra för allt på jävla citysärskola.

Var hemma idag med. Hade ont i magen och var extremtrött imorse när jag vaknade. Tur att björkis var duktig och gick till skolan iallafall.. Men han gick hem lite tidigare så vi kunde mysa. mmmh<3


tisdag

Jag sjukanmälde mig imorse och följde med pappa till eskilstuna. Hade nog hoppats på en tur förbi cubus så jag kunde köpa jeans, men han hade "inte tid". Klart han hade, men han orkade nog inte. Men det gör inget, I love him anyway. Drog ner till outlet med mami.. och hittade en till skinnjacka jag vill ha. Måste sluta hitta dyra saker!

Kom nyss in också. Har suttit ute två timmar i solen. Jag älskar det! Men nu är jag trött, eftersom jag sov typ.. hela tiden? ehe, kommer bli segt att somna sen.
Ska åka in till björkis ikväll, även fast vi (jag) sagt att vi inte ska ses på ett tag. Men hur ofta firar man 20månader? Typ never. 

Utvecklingssamtal imorgon och måste plugga satan till provet nästa vecka.
- I just love school 


emufuckinaw

Jag tar nog lite ledigt imorgon. Står mellan att sova ordentligt eller följa med pappa till sjukhuset.. Blir nog det sista. Yew. Jag har inte pluggat något idag, bara sovit och redigerat. Måste gå till vårdcetralen och se om allt är som det ska.

Fest på lördag.. och jag ska inte ha några förväntningar.
 
Killer. 

Konferens & Reception

Skolan är verkligen kärlek idag. Speciellt när vi får 7 stora uppgifter som ska vara klara nästa lektion. HAHA, jag dör av ledsenhet och ångest. OCH att dum enis inte hjälper mig. Han borde vara förberedd på en headshot sen. Yew.

Min helg har varit okej. Fredagen var dock jobbig.. men det löste sig ganska okej. Hann med norrköping med sis, hittade självklart inga jeans, så någon borde dö. Fick åka snyggaste bussen iallafall. Hell0 pimp my ride, det var glassigt! Var hos andreas i lördags och sa grattis typ. Han var söt, hoppas han fixar jobbet åt mig. Åkte sen in till björkis och pratade. Det blev bra och det känns bättre. Igår skulle jag ha städat/pluggat, men jag åt mest hela dagen. Typ hela tiden. LOVE, jag ska bli tungviktare, ehe.

Nu ska jag kanske fortsätta med mina uppgifter? Annars kommer jag få plugga helvete i veckan.. Och vem orkar det?
 


RSS 2.0