NUKE 'EM

Nu är sandra krogstor. Hon hade fin fest som jag entrade halv tio. Trött som ett luder efter jobb. Och vin på det. Sen stan och krogen. Alla världens tattare var ute. Men jag hoppas att sandragos hade roligt eftersom det var hennes bday.

Drack inte mycket, somnade ganska okej. Vaknade i lördags och det var liksom mörkt i rummet och heldött i huset. Natt fortfarande alltså tyckte jag och kollade mobilen. 13.43 WHAAAAAAAATZ. Alltså frukost vid två. Sen dog jag av trötthet hela dagen. Jag kan inte festa slasha jobba samma dag. Un-fuckin-able

Och idag har jag grejat med ved, bakat med mamma, skrikit över spindlar och varit TVÅ jävla kills ifrån tactical nuke. Ungefär sådär hopplös känner man sig då. Bottenlös sorg och jag ska lira tills jag sätter det. NUKE!

Bleed / FUCK \ Fight

Idag hälsar jag en 46" (kan det vara så tro) speltv välkommen till mitt vardagsrum. Alltså kan jag ta tillbaka MIN !!(!) tv (som nu i efterhand ser ut som en datorskärm om man jämför med det andra monstret). Fast nu vill jag inte alls spela på min platta tv, utan fortsätta spela på tjocktv utan fördröjning. Fint, fina minnen

Imorgon fyller Sandra 18 år. Jag blir så stolt, på ett mysko Åh-min-yngsta-vän-växer-upp-och-blir-krogen-stor. Så efter jobbet imorgon (jävligt värt med stängning) så blir det partymode och krog. Jag vet inte hur man festar längre, så det lär ju gå utför. tackade nej till jobb lördag med risk för bakfylla slasha filmkväll med Jossan och pontus. Kan bli bra-a-a, speciellt om pontus tar med sig sina nyckelbensmedicin

Jag älskar världen

the xx

Hängt på joan's med mysmänniskor och legat i Roséns säng och beklagat mig över 1. Elaka människor 2. Jobbiga människor 3. Allmänt fuckade människor. Precis som det ska vara. På torsdag ska jag lära den damen att spela Guitar hero som en gud. Gud as in mig. Och imorgon ska jag visa sofie hur fort man kan köra en mini cooper aka bögbil. Sen ska jag gömma mig i exakt 3,5h på jobbet. Gömma mig för 1. Praktikanten (SOM ÄR TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!!11ett) 2. Stalkerboi 3. Allmänt fuckade kunder.


delar av min inkorg

Från: Rosén
2009-11-21 14:48

Såg dig allt när du ville köra över
gubben med rullatorn vid övergångsstället,
på station i k-holm.
Du sikta på gubbfan!

emubox FTW ~

I pwn noobs
I pwn bönder
Och nu pwnar jag alla världens trafikanter

B-körkort. Jag är så jävla lycklig att ALDRIG mer behöva plugga teori
B-körkort. Nu jävlar blir det åka av (Fast så får man inte säga)

Imorgon är första gången ever jag kan glida in på icas personalparkering
BOOOOOYA

bitch says: OBSERVERA

09.11.09

[Imorgon kommer modern warfare 2 och jag är nervös i hela min själ att postavin ska ha trillat bort på posten. Får jag ingen avi imorgon tar jag bussen in till stan och köper ett spel. Efter det ska jag ringa och mordhota webbhallen och sedan isolera mig tills läggdags. Jag får ångest över att jobba hela onsdagen. Oh-my-fuckin-god vad jag har blivit skadad. Men ge fan i att höra av er. Imorgon finns jag inte]

Det där publicerades dock aldrig eftersom blogg.se är tapp.

Jag fick mitt spel och jag spelade. Och spelade. Och spelade. Och det är så jävla svårt att jag 1. Har skrikit mig hes 2. Gråtit 3. Slängt kontrollen i golvet. Ibland blir jag lite rädd för mig själv, speciellt eftersom jag blivit helt emotionally fucked up i huvudet sen jag började spela. Jävligt bra att MW2 släpptes ungefär samtidigt som årets PMS anlände.

Det roliga är att man sitter ett par timmar, jobbar upp sig till en bra placering. Sen går man ifrån en timme eller så (för att LEVA ett riktigt LIV), och när man kommer tillbaka har man tappat 10 000 placeringar. Och nu har jag inte spelat på en jävla massa timmar.. Så har nog tappat ca 200 000 placeringar. Det är så lyckligt att spela. Verkligen.

Ikväll ska jag klanmatcha med Delta Force. Kommer antagligen gråta ihjäl
Hjälp mig söka hjälp. För det här håller ju inte


satisfaction




1. Ev. världens proigaste linne i storlek xxxxxtreme
2. Bara för att jag har finaste armbandet ever

Imorgon vill jag pussa på easton

Inte så jävla hihi:ig

OM jag startar om mobilen får jag alla missade mess och samtalsloggar. Detta är ju bara för fint, men tanke på att min mobil är som en jävla dator att starta. Typ som en windows, fast utan alla roliga funktioner (istället har jag en visitkortscanner.. som funkar hur-fan-då?). Anywaywayz så sökte jag tröst hos en av försäljarna från TELE2 i ktown. Han sa att min mobil var väldigt fin och att han skulle fixa att den funkade åt mig. Haha, sweet. Dock slutade konversationen med att han skulle skicka hem abonnemang och grejer.. Då fick jag liksom säga stopp-jag-är-bara-17-år och smyga bort. Allt jag ville ha var liksom litelitelite sympati från en snäll mobilgrabb som INTE var turk. 

Sen speedade jag (obviously) körlektionen och åkte buss hem. Är rädd varje gång jag åker buss, måste liksom sitta och hitta på falska personnummer. För jag vägrar betala för vuxen. Och jag är så jävla rädd för kontrollanter slasha busskärringen. Sen blev det snöstorm och min fina mostersman-kusinpappa-aka lasse fick köra mig till ica.

Det här med att jobba på ica och gilla spel matchar inte. Har blivit ett kvittocp. Vill spara alla roliga kvitton då summan blir 1337, 666 eller typ 360 (Händer att jag liksom säger 360 as in xbox 360 när folk ska betala). Men hur skulle det se ut om jag kvittokopiade bara för det är kul.. (Och vars skulle jag sätta alla kvitton? Rama in hemma och ha på rummet kanske?)


the bad touch

Åhå vad jag måste stressa imorgon. Typ GÅ ner till busstationen. Dötida två timmar i stan, köra lite (och hell vad jag inte kan säkerhetskontrollerna.. synd). Sen speeda hem, försöka hinna äta och antagligen cykla årets jävla hinderbana ner till work.

Min mobil har laggat sönder totalt. Vissa mess jag skickar kommer inte fram, och jag får mess typ tre-fyra dagar senare än folk skickat. Och skärmen fryser när jag ska svara på samtal. Femtusen-jävla-kronor. Höll ett år. Vilket extremt värde, jag blir så lycklig. Touch might be sämst evahahlala

;____;


swedoll

Eftersom det finns NOLL roliga jobb att söka så blir det utbildningar istället. Har kollat hela kvällen och fastnat för IT-utbildningar inom 3D osv osv osv. Då kan jag söka in till PSQ <3 Dock så har jag blekt håret idag, så kan vara något med blekningsmedel i hjärnan. Annars kanske det blir en teckenspråk- psykologiutbildning. Jag själv är ju rätt psycho och kan en del tecken = Bra kombo


RSS 2.0