ilyily

call of duty: world at war
Bara musiken i lobbyn gör att jag skulle kunna slänga ut 600 spänn. Så mycket svårare än modern warfare, men banorna är ju kärleken och musiken är kärleken och .. sen att alla vapen är shit och att hundarna retar livet ur mig spelar ingen roll. Allt annat väger upp.

Har spelat hela dagen. Känns i huvudet nu. Pausade med lite bilkörning though, jag är pro. Två cm från att köra in i ett staket, underbart. Tränat omkörning utan objekt = köra i fel körfält i 200km/h. Jag gillar det HE HE HE. Pappa var söt i lördags och fattade att jag var TVUNGEN att åka in och fixa spelet. Han bjöd på lunch at rhodos och så fick jag en chokladkalender utan att tjata. Sen träffade jag sofie och pratade om obehagliga saker, sånt är vi duktiga på.

Bland första gångerna jag körde. Hardcore också  HE HE HE
Är född pro


Kommentarer
Postat av: Tacothemän

haha, bara för att jag inte spelade. hade jag vart med hade du vart på andra plats ^^, njut så länge du kan, för imon kommer du aldrig mer få se förstaplatsen.

2008-11-17 @ 03:06:44
URL: http://giacomito.blogspot.com
Postat av: Tacothemän

juste, lägg märke till att ditt lag förlorade, då spelar det ingen roll länge om du fick 11-5, man måste ju vinna också ;P

2008-11-17 @ 03:08:48
URL: http://giacomito.blogspot.com
Postat av: matilda

eh, säger killen vars namn rimmar på taco. laget förlorade ju enbart för att MaNk spelade som skit. Tänk om alla kunde vara lite mer som mig =)

2008-11-17 @ 13:26:00
URL: http://emubox.blogg.se/
Postat av: Tacothemän

hahaha du e ju ba för dålig :)

spelade idag för första gången (har köpt det nu) var kul faktiskt. slutade 25-3 typ första matchen, DET är pro :)

2008-11-17 @ 16:08:09
URL: http://giacomito.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0